FOTBAL  »  Superliga  »  RADU COLEG CU GOE?

Dinamo - Steaua se joacă şi la Palermo!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Echipa siciliană îi caută înlocuitor lui Kjaer, danezul intens curtat de cluburi din Anglia, în frunte cu Manchester United. Cotidianul Tuttosport a dezvăluit azi că pe lista lui Palermo s-ar afla mai nou Ştefan Radu, fundaşul lui Lazio despre care s-a scris că e dorit din vară şi de AC Milan.


Dacă zvonurile se vor concretiza şi transferul se va perfecta, fostul fundaş dinamovist ar putea deveni rival pe post în centrul defensivei rosanera cu ex-stelistul Dorin Goian, ce prinde destul de rar prima echipă, doar cînd lipseşte unul dintre titularii din apărarea lui Delio Rossi. Ştefan Radu urmează să negocieze pînă la finele acestei luni prelungirea contractului cu Lazio care expiră în vara lui 2012. Transferul lui de la Dinamo în ianuarie 2008 a costat în total 5,4 milioane de euro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Martie 2010, 13:45
Postat de pe 17 Martie 2010, 13:16

bahh voi nu aveti ce scrie....???!!!!

Au avut norma un numar de articole despre Steaua-Dinamo si asta e unul dintre ele. In curand urmeaza un articol despre ce crede vecina de la 5 care e stelista despre vecina de la 4 care e dinamovista. Deh, daca primesti norma de articole si nu ai ce scrie....bagi din astea.

 •  17 Martie 2010, 13:16

bahh voi nu aveti ce scrie....???!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează