FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Dinamo ţine pasul!

Marius Alexe, Alexe, Dinamo
Marius Alexe, Alexe, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

În 10 jucători, Mediaşul a ratat ocazia meciului, iar Dinamo a profitat de "găurile" din defensiva oaspeţilor, marcînd prin mezinul său
Vezi golul şi cele mai importante faze din Dinamo - Gaz Metan 1-0! (video)

Meciul cu Gazul părea doar o plimbare pentru Dinamo, după seria de "derby-uri" de pînă acum. Aşa şi-or fi zis şi "cîinii", care au început cătinel partida.  Roş-albii parcă nu ştiu să joace cu cei mai mici. După cîteva şuturi de reglaj, care n-au nimerit poarta, surpriză! Gazul a simţit că lîncezeala dinamovistă e slăbiciune şi a început să capete tupeu.

"Hai, Alexe!", striga disperat Ţălnar de pe margine. Florin Lazăr (19) anunţa pericolul: "cap" şi mingea a şters parşiv "transversala" lui Babicu'! Agitaţia "Ţînţarului" a produs efecte: Cristea cel bun (26) a egalat scorul la bare.

D-ale lu' Babicu'
Dinamo a continuat să construiască încet. Dintr-o fază de nimic, Buzean a pus o talpă pe şoldul lui Niculae. În 10, ardelenii n-au făcut însă pasul înapoi. Mai mult, după un moment comic Scarlatache - Cristi Munteanu, în care portarul l-a "boxat" doar pe atacantul oaspeţilor, Liţu, elevii lui Pustai au ratat ocazia reprizei: Alexandru Munteanu, singur la 18 metri, cu poarta goală, a trimis un lob "peste"! Dincolo, după o cursă a lui Alexe, Andrei Cristea a fost busculat în careu de Zaharia. Penalty! Berbecaru însă n-a fost de acord.

Axa Torje - Alexe
De la cabine, Dinamo a ieşit tot dezorientată. Lovitură liberă de la 17 metri. Discuţii. Schemă de toată jena. Pînă la urmă, n-a apucat nimeni să tragă la poartă! Gazul a început însă să cedeze teren. Presiunea dinamovistă a explodat prin "iepurele" Alexe, care a venit perfect la mingea lui Torje: 1-0!

Soartă de echipă mică, cu multe speranţe, dar mai niciodată şanse. De aici, medieşenii au rămas fără gaz. A rămas 1-0 sec. Dinamo şi-a permis chiar şi şuturi în care mingea a zburat de nebună, paralel cu poarta. "Cîinii" erau deja cu gîndul la petrecerea de Paşte.

"Sînt foarte fericit că i-am dat pasă de gol lui Marius, cu aceste puncte rămînem acolo, sus, în lupta pentru titlu"
Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  04 Aprilie 2010, 19:33
Postat de inima_de_caine pe 03 Aprilie 2010, 11:22

Şi acelea au fost faze tot atât de roşu ca şi cea a lui Buzean! Numai Rădoi a fost iertat pentru intervenţiile lui de kumite...

cam da, au fost comparabile, cel putin acea calcare a lui tamas, ca al doilea nu mi-l mai amintesc prea bine.. Numai ca voi dinamovsitii ati decretat ca nu era cazu de vreun rosu atunci deci considerand ca sunt comparabile atunci ar trebui sa recunoasteti ca si la buzean nu era cazu. Da asa sunt suporterii selecteaza ce le convine..

 •  04 Aprilie 2010, 19:30
Postat de pe 04 Aprilie 2010, 10:46

In tur neau furat cu arbitrii cel putin 8 puncte acuma penalty neacordat plus penaltyul de domnisoara dat urziceniului.Daca mai iesim si campiona cu toate aceste arbitraje meritul e si mai mare.

care penalty necordat? Te referi la cerseala lui cristea? Ok, omitand faptu ca joaca la dinamo, baiatu trebuia sa ia un galben pt simulare si mai ales cerseala.

 •  04 Aprilie 2010, 19:27
Postat de pe 04 Aprilie 2010, 10:54

Gradinescu si Baleanu au sarit de fund in sus cand a fost eliminat medieseanul! Bine ca erau intrarile lui Radoi mai frumoase! Daca aia nu e eliminare, atunci ce sa mai zicem de cele 2 eliminari dictate lui Dinamo de Craciunescu in tur, la meciul cu Curtea de Arges! Vad ca in afara de ei, toata lumea zice ca eliminarea de la Gaz Metan a fost corecta. Dar Gradinescu ne toaca pe unde ne prinde, probabil are niste polite de platit! Rusine Gradinescu, Baleanu si Dan Stefanescu!

N-a fost de rosu la buzean. Daca era eliminat un dinamovist in locul lui buzean, cam ce comentarii mai aveati?Facea borcea scandal o saptamana si schimba din nou conducerea CCA :)) In ce priveste turul, toata lumea a fost de acord ca ati fost dezavantajati. Acuma toata lumea e de acord ca sunteti avantajati, aproape etapa de etapa

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close