FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 0-1

Reacția lui Alex Chipciu după victoria în fața lui Dinamo: „Sunt stelist înfocat! Era ura asta. Dar acum...”

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 07:17 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 09:19

După Dinamo – U Cluj 0-1, mijlocașul Alexandru Chipciu a analizat victoria echipei sale, dar și situația extrem de complicată în care se află „câinii”.

Aprig contestat de fanii lui Dinamo când juca la FCSB, Alexandru Chipciu a spus că apreciază formația alb-roșie și a subliniat importanța victoriei pentru clujeni.

Răzvan Patriche, după a cincea înfrângere consecutivă a lui Dinamo: „Nu reușim să scoatem capul la suprafață orice am face”
DINAMO - U CLUJ 0-1
Răzvan Patriche, după a cincea înfrângere consecutivă a lui Dinamo: „Nu reușim să scoatem capul la suprafață orice am face”

Concluziile lui Alexandru Chipciu după Dinamo – U Cluj

„Mi-a plăcut mereu să joc contra lui Dinamo. Sunt stelist înfocat de mic și era ura asta... Dar acum, cu maturitatea pe care cred că o am, respect Dinamo. E un club mare. Iar suporterii noștri sunt înfrățiți. Nu e rivalitatea FCSB – Dinamo.

Pentru noi, e o victorie colosală. E fantastic! Mă aşteptam să fie un meci greu. Dinamo e o echipă în suferinţă, era una dintre ultimele şanse pentru ea Am câştigat cu multă şansă. Am marcat repede, ne-am apărat şi am încercat să profităm de contraatacuri.

Pe terenul ăsta e greu să joci fotbal. Am scos o victorie mare. Acum ne aşteaptă două meciuri grele, cu Oţelul şi CFR. Ştim că avem de muncit, dar aşa e în viaţă şi în fotbal. Ne propunem încontinuu lucruri cât mai mari. 

Nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi aşa sus în clasament Ne onorează poziţia din clasament. Avem experienţă, nu trebuie să credem că suntem Barcelona. Trebuie să facem suporterii fericiţi”, a declarat Alex Chipciu, potrivit PrimaSport.

VIDEO Mircea Lucescu, declarații după Dinamo - U Cluj 0-1

Citește și:

Se salvează Dinamo? Ce cred MM Stoica și Basarab Panduru: „Doar într-un singur scenariu”
DINAMO - U CLUJ 0-1
Se salvează Dinamo? Ce cred MM Stoica și Basarab Panduru: „Doar într-un singur scenariu”
Notele GSP după Dinamo - U Cluj » Drumul spre Liga 2 e presărat cu 4 și 5
DINAMO - U CLUJ
Notele GSP după Dinamo - U Cluj » Drumul spre Liga 2 e presărat cu 4 și 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Decembrie 2023, 17:00

Ce a facut si schisma asta... Chipciu vorbeste mai frumos de Dinamo decat de Steaua..

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  12 Decembrie 2023, 10:30

Cine nu are Dinozauri sa-si cumpere ! Nistor si Chipciu vor sa scrie istorie la Cluj si sa duca U Cluj in Cupere Europene ! Pentru acest lucru Sabau cred ca le face contract pana la 40 de ani - cu clauza de reziliere , sa nu ii fure Anamaria Prodan la arabi in Arabia Saudita sa ii invete pe ai lor Fotbal. Felicitari pentru daruire !

emil1986
emil1986  •  12 Decembrie 2023, 09:36

Chipciu, un jucator dotat din punct de vedere intelectual, care, daca va imbratisa meseria de antrenor, va face performanta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close