FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu acuză teoria conspirației » Ce a spus „SMURD”-ul după finalul play-out-ului

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, consideră că formația din Ștefan cel Mare este vânată +49   FOTO
Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, consideră că formația din Ștefan cel Mare este vânată

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 19:57 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 21:31

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui Dinamo, consideră că formația din Ștefan cel Mare este vânată, dorindu-se retrogradarea câinilor.

  • Rezultatele de azi din ultima etapă a play-out-ului: Dinamo - Viitorul 1-1, Sepsi - Clinceni 1-0, Hermannstadt - Poli Iași 2-2, Chindia - Voluntari 2-0

Final de play-out! Pe loc retrogradabil în două clasamente, Dinamo așteaptă să fie salvată de Superman Burleanu

„După aspectul jocului, meciul a fost controlat de Viitorul. Dar, paradoxal, noi am avut cele mai multe ocazii. S-a simțit oboseala, e clar. 

Văd că până acum nu a fost găsită cea mai bună variantă pentru cei care o vor pe Dinamo retrogradată. Așteptăm să vedem, pentru că nu știm nimic clar. O parte susține ceva, alții spun cu totul altceva”, a declarat Mulțescu la finalul partidei Dinamo - Viitorul 1-1.

După declarațiile antrenorului dinamovist, fostul arbitru Cristi Balaj a replicat, la revenirea în platoul emisiunii „Sport Report” de la TV Telekom Sport: „De fapt, să vedem ce se mai găsește pentru ca Dinamo să fie salvată de la retrogradare”. 

+45 FOTO

Clasamentul din play-out pe criteriul votat de cluburile din Liga 1

ClubMeciuriPuncteRaport 
1. Hermannstadt12221,8333 
2. Viitorul14231,6428 
3-4. Clinceni14211,5 
Voluntari14211,5 
5. Poli Iași14191,3571 
6. Sepsi13171,3076 
7. Dinamo980,888 
8. Chindia12100,833 

Clasamentul actual al play-out-ului din Liga 1:

  • Retrogradată în ambele variante de clasamente, Dinamo e la mâna lui Răzvan Burleanu. Joi sau vineri se va întruni un Comitet de Urgență, dar votul final pentru salvarea „câinilor”, adică sistemul cu 16 echipe, e preconizat pentru săptămâna viitoare, în CEx-ul FRF.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un club din Liga 1 e gata să îi cedeze locul lui Dinamo: „Noi o putem lua de la capăt și în Liga 2”

Mircea Rednic a găsit vinovatul de la Dinamo: „Iuda să plece! E bun doar la «hârcioage»” :)

Citește și:

Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Superliga
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Bayern îl scapă pe Drăgușin de concurență! Prețul transferului: 30 de milioane de euro
Campionate
Bayern îl scapă pe Drăgușin de concurență! Prețul transferului: 30 de milioane de euro
Haos „vestimentar” la plecarea englezilor spre Germania. Haine peste tot pe pistă!
Euro 2024
Haos „vestimentar” la plecarea englezilor spre Germania. Haine peste tot pe pistă!

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (10)
cordell.hull
cordell.hull  •  06 August 2020, 06:19
Postat de Cazacu Dan Sorin pe 05 August 2020, 22:44

Adevarul e ca Balaj își permite sa își dea cu părerea despre spiritul sportiv,doar a fost un super arbitru!Sic!

In viitor acest balaj va cimenta de te miri unde diverse faze din meciurile lui Dinamo... oară cu câta obiectivitate o va face...parca e frate cu moldoveanu ăla de nu doarme cu grija ca Dinamo nu retrogradează...

ajfmm
ajfmm  •  06 August 2020, 00:36

Asta este adevarul, se cauta variante pentru a salva Dinamo, am urmărit emisiunea si Balaj a spus ca Dinamo, un club cu tradiție, merita sa ramana in Liga 1 si sa se decidă varianta cu 16 echipe !!!

2288219224621059
Andrei Apostol  •  05 August 2020, 23:22
Postat de viforul pe 05 August 2020, 21:39

Într-adevăr, schimba legi. V-au ajutat sa nu pierdeți 3-0 atitea meciuri! Doar nu era sa le Jucați acum la sfirsit și sa va faceți planuri pe parcursul lor! Asta a fost planul? Sa va folosiți de legislație? Interesant! Ar fi trebuit sa știți ca ne aflam încă in România! Mișcarea a foat buna, n-a ieșit din păcate pentru voi! Da’ și dacă ieșea! Ati fi făcut o petrecere pe cinste! nu-i vorba ca oricum o faceți.......... Eu sunt pentru un campionat cu 16 echipe! Îmi plac atit de mult reclamele la Dero...........

Pei stai nene hai sa jucam ce vina are dinamo ca a luat un virus care sunt si au fost peste 18 mil d pers infectate cand a fost testu cu magazioneru in sec 2 dinamo a intrat in caratina in timp ce la iasi au facut un al 2 test plimbanduse prin oras cu un infectat la cfr primu infectat toti stiu ftb ca au venit impreuna in avion si tot poc dintro data stai ca ala a venit cu un ozn la fcsb erau trucate get be get pt ca deian e tov cu coman si man si etc dar doar dinamo a stat 3 sapt in caratina si cand vrea sa joace aa pei stai ca noi nu vrem e vina lu dinamo ca na programato liga Cand dsp si ministeru a dat o lege ? E playout lasane sa ne jucam sansa ne ducem in B dar lasa sa jucam cand ne permite legea !! Nu vrem favoruri pt cupa vrem dreptate!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează