FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, MÎINE, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVE VIDEO PE GSP.RO

Dinamo vrea portar din Serie A » Mănuşi de la Roma

Pena nu are nici o şansă să apere la Roma în faţa lui Paulo Sergio, Doni şi Lobonţ
Pena nu are nici o şansă să apere la Roma în faţa lui Paulo Sergio, Doni şi Lobonţ

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 21:56

Alexandru Pena, al patrulea portar al echipei lui Totti, ar putea ajunge în iunie la Dinamo

Roş-albii îşi caută portar din vară, de preferat tînăr şi de perspectivă, pentru a se plia pe noul proiect al clubului din Ştefan cel Mare. Asta deoarece în lot vor mai rămîne doar Bălgrădean şi Naumovski, Dolha urmînd să plece, cel mai probabil, la FCM Tîrgu-Mureş.
"Cîinilor" le-a fost propus zilele trecute Alexandru Pena, cel de-al patrulea goalkeeper din lotul lui AS Roma, şi care evoluează pentru Primavera. Portarul de 21 de ani şi 1,90 metri înălţime urmează să vină în Ştefan cel Mare sub formă de împrumut pentru un sezon, asta dacă Badea şi compania îşi vor da acordul. Momentan, sînt interesaţi de idee, însă mai testează şi alte piste.

Italienii au transmis că sînt de acord ca Pena să joace în România, iar Dinamo ar trebui să-i suporte un salariu lunar de 8.000 de euro. Un atu important în transferul lui Alexandru sînt referinţele bune pe care Bogdan Lobonţ, coechipierul său la Roma, le-a dat conducătorilor dinamovişti.

1 selecţie la "naţionala" de tineret are Pena, plus 4 la Under 17


Lobby nu se întoarce
Dinamoviştii nu-l pot repatria pe Bogdan Lobonţ, portarul de 33 de ani neavînd de gînd să părăsească gruparea romană cu care mai are contract pînă în 2013. De altfel, apropiaţi ai jucătorului susţin că Lobby ar agrea mai degrabă o experienţă în ţările arabe, decît să se întoarcă în România, însă cel mai probabil va rămîne şi de la anul în lotul lui AS Roma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
liviu95
liviu95  •  05 Mai 2011, 21:15

LOBBY MACAR LA FINAL DE CARIERA SA REVII SI SA ARATI CUM SE APARA!!! U AI FOST UN ADEVARAT PORTAR. TE VOM IUBI MEREU

buziliv
buziliv  •  05 Mai 2011, 13:50

andone ori e prost ori e prost,are la dinamo 2 un portar pe care eu personal l-am vazut in turneul din italia anul trecut care este mult mai valoros decat cei de la echipa mare se cheama ALEXANDRU POPA

aldo_m
aldo_m  •  05 Mai 2011, 13:20

mereu repatrierile au ingropat clubul - vali nastase cu lazio ne-a distrus ,vladut munteanu 11m ratat pe final de meci -moti intors di serie b iatliana ne-a distrus un campionat nu el e de vina saracul ci ando care VEDE CA GAFEAZA SI AL BAGA MEREU ,dupa mine ando ar trebui judecat pt grave prejudicii DE IMAGINE ADUSE ACESTUI CLUB ,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează