FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI, 18:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dinamo vrea să-l aducă pe Helder pentru că vrea mai puţini bani ca Molinero

Francisco Molinero, Molinero, Dinamo
Francisco Molinero, Molinero, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Molinero cîştigă 180.000 de euro pe sezon, iar "cîinii" vor să-l aducă la 10.000 de euro lunar. Helder este mai ieftin, iar "cîinii" presează să-l achiziţioneze.

Dinamo vrea neapărat să-l aducă pe Helder în Ştefan cel Mare pentru sezonul următor. Cristi Borcea îl place foarte mult pe brazilian pentru că este rapid şi are tehnică în regim de viteză, aşa că a intensificat negocierile pentru fundaşul dreapta de 22 de ani.

Francisco Molinero, care a acoperit în majoritatea partidelor din acest sezon flancul drept al apărării, e posibil să nu mai continue şi din vară. La club sînt probleme financiare, iar şefii nu mai vor să suporte salarii mai mari de 120.000 de euro anual. Cum fotbalistul de 24 de ani are 180.000 de euro pe sezon, doar jumătate faţă de cît avea în Spania, nici nu se gîndeşte să accepte micşorarea contractului.

Helder se pliază perfect pe doleanţele "cîinilor". În Giuleşti are 10.000 de euro pe lună, restul contractului de pînă la 500.000 de euro fiindu-i suportat de Nancy, clubul de care aparţine. Iar roş-albii speră să obţină aceleaşi condiţii pe care le-a avut Rapidul: un împrumut pe un sezon din partea francezilor, cu opţiune de cumpărare definitivă pentru un milion de euro.

23 de meciuri a jucat Molinero pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind două pase decisive

Helder preferă Timişoara
Fundaşul brazilian a anunţat la GSP TV că ar prefera să joace pe Bega: "Timişoara e un oraş frumos, am vorbit deja cu un prieten portughez care e acolo. Vreau ca sezonul viitor să joc în Europa League, e o competiţie importantă pentru orice fotbalist. Îmi doresc să rămîn în România şi nu aş refuza un transfer la Poli".

Se întoarce şi Homei
În această vară, va reveni în Ştefan cel Mare şi Sergiu Homei, împrumutat în actualul sezon la Gloria Bistriţa. Fundaşul dreapta de 22 de ani a jucat de 28 de ori în acest sezon pentru ardeleni, iar şefii susţin că el a avut evoluţii apreciate.

Golgeteri aniversaţi
Andrei Cristea face azi 26 de ani, în timp ce Marius Niculae va sărbători mîine împlinirea a 29 de ani. Moldoveanul e primul în clasamentul golgeterilor, cu 16 reuşite: "Îmi doresc să termin pe poziţia întîi în clasamentul puncherilor, poate chiar cu 17 goluri, exact numărul pe care îl port la Dinamo". Niculae vrea să sărbătorească pe teren cu un gol în faţa ploieştenilor: "Eu îmi doresc titlul şi Champions League cu Dinamo, dar mai trebuie să aştept. Poate cînd voi împlini 30 de ani...".

"Mai bat o dată"
Marin Barbu, antrenorul Astrei, a ameninţat: "Venim la Bucureşti fără să menajăm vreun jucător. Nu mi-e frică de Dinamo, e o plăcere să bat această echipă". "Magiun" a fost eroul unui succes memorabil în Ştefan cel Mare în noiembrie 2000. Era antrenorul Forestei, la Dinamo era cuplul Dinu - Ţălnar, ca şi acum, iar moldovenii au revenit de la 0-4 şi au bătut cu 5-4. "Mă luase inima la 4-4, la 5-4 nu înţelegeam ce e cu viaţa. A fost ca şi cum te-ai răsturna de 4 ori cu maşina, ai reveni pe pista de curse şi ai cîştiga".

"Batem şi sîntem în Europa!"
Cornel Ţălnar aşteaptă o victorie pentru a fi sigur de participarea în Europa League: "Dacă batem, sîntem matematic calificaţi în Europa League. Vom sărbători cei 62 de ani de existenţă doar dacă terminăm pe locul şase. Dacă nu făceam acele remize la Cluj şi cu Urziceni, puteam vorbi acum despre Dinamo că e aproape de titlu, dar cînd e linişte, cineva o face să dispară! Din cea mai ovaţionată şi respectată echipă la început de retur, am ajuns cei mai loviţi din toate părţile". (Ioana Mihalcea)

- Pe lîngă Gino Iorgulescu, "cîinii" mai discută şi cu Marcel Popescu, fostul preşedinte al CS Dinamo. Unul dintre cei doi ar urma să-i ia locul de preşedinte executiv al lui Cristi Borcea.
- "Cîinii" sînt împotriva Clujului. Babicu': "Aş vrea să ia Urziceniul campionatul, CFR Cluj prea a fost cocoloşită". Alexe: "CFR Cluj nu e o campioană meritorie, dar noi am pierdut cu echipele mici".
- Vladimir Cohn a anunţat: "Dacă va rămîne în campionatul intern, Ioan Andone va veni să antreneze pe Dinamo!". "Fălcosul" a precizat: "N-am vreo ofertă concretă din Ştefan cel Mare, doar ce văd prin ziare. Eu vreau să rămîn în România să mă bat la titlu, voi anunţa în două săptămîni ce decizie am luat".
- Alexe, 20 de ani: "Nu mi se pare că sînt prea tînăr să plec în străinătate, aş juca oriunde, şi-n Italia, şi-n Spania, şi-n Anglia. În Ghencea n-aş juca vreodată, sînt crescut în spirit antiSteaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  15 Mai 2010, 20:57
Postat de pe 15 Mai 2010, 13:37

din pacate molinero nu a impresionat. e un fundas tanar si tehnic dar nu e bataios deloc, cred ca sunt alti tineri mai buni

lui congelatu si la toti dinamovistii sa v-o dam la bot animale turbate si raioase m..e m..e

 •  15 Mai 2010, 13:39

cat despre torje, andrei cristea sau alexe ar trebuie clubul sa-i lase sa plece. daca-i vor tine inca un an cu siguranta nu vor mai da acelasi randament. iar daca jucatorul rateaza transferul in strainatate, in cativa ani se pierde. exemple au fost nenumarate

 •  15 Mai 2010, 13:37

din pacate molinero nu a impresionat. e un fundas tanar si tehnic dar nu e bataios deloc, cred ca sunt alti tineri mai buni

Vezi toate comentariile (6)
Comentează