FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să profite de degringolada de la Urziceni » Afacerea Unirea

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 10:02

Dinamo plănuieşte să-i ia de acum pe Rusescu şi Pădureţu, dar să-i folosească abia din vară

Unirea Urziceni trece prin momente delicate după ce fuziunea cu Concordia Chiajna a picat, iar jucătorii rămaşi se pot număra pe degete. Dinamo vrea să profite de haosul ce domneşte la fosta campioană a României şi să-i aconteze încă de acum pe atacantul Raul Rusescu (22 de ani) şi pe mijlocaşul Răzvan Pădureţu (29 de ani), la fel cum s-a întîmplat cu Paul Pîrvulescu, de la Gaz Metan, care a semnat în aceste zile, dar va deveni "cîine" la vară.

În schimbul dezlegării celor doi, roş-albii vor trimite în Bărăgan mai mulţi jucători, sub formă de împrumut, pînă la finalul campionatului. Cele mai vehiculate nume? Bălgrădean, Scărlătescu, Mărmăneanu, Raul Crişan şi brazilienii Leonardo Brum şi Geovani Bruno Carvalho.


1 gol şi o pasă decisivă a reuşit Rusescu în cele 16 partide disputate în Liga 1, în acest sezon

11 apariţii în tricoul Urziceniului are Pădureţu în Liga 1, în sezonul de toamnă


Îi aşteaptă pe Morozov şi Knol
Dinamo speră să rezolve problemele din apărare în această săptămînă. Gazeta de duminică a scris că fundaşul estonian Igor Morozov (21 de ani) şi olandezul Ruud Klon (29 de ani) sînt aşteptaţi zilele acestea la Bucureşti pentru a semna contracte cu roş-albii. Şefii dinamovişti au discutat cu cluburile de care aparţin cei doi, Levadia Tallin, respectiv Sparta Rotterdam, şi s-a ajuns la un acord de principiu: împrumut pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv pentru aproximativ 200.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ioanadaniel
ioanadaniel  •  17 Februarie 2011, 19:07

achizitii bune.

adrivali
adrivali  •  15 Februarie 2011, 18:24

flavoneus ESTI TARE! BRAVO!

fotbalistu
fotbalistu  •  14 Februarie 2011, 21:28

chiar e adevarat cu parvulescu,sau ............?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează