FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Dinamoviştii ar putea fi obligaţi să aplaude Steaua la derby » Dănciulescu: "Nu m-ar deranja"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 19:03

Steaua va fi cel mai probabil desemnată campioană a României la partida de la Bistriţa, iar la derby-ul cu Dinamo "roş-albaştrii" vor juca fără nici o presiune.

După modelul din Primera Division sau Premier League, elevii lui Laurenţiu Reghecampf ar putea fi aplaudaţi la ieşirea din tunel de marii rivali în semn de fair play, însă managerul Stelei, Mihai Stoica, nu crede că această măsură va fi luată.

"Depinde de gradul de suportabilitate al celor de la Dinamo să ne aplaude pe noi dacă luăm titlul. Nu cred că cineva le poate impune asta.

Ar fi o invitaţie spre fair-play, dar n-aş vrea să vorbesc eu despre fair-play. Nu sînt în masură, eu am alte valori şi pe mine mă interesează rezultatele", a spus Mihai Stoica la Dolce Sport.

Ionel Dănciulescu chiar a comentat acest lucru şi nu s-a arătat deloc deranjat dacă s-ar întîmpla lucrul ăsta: "Nu m-ar deranja deloc. Ar fi un gest de fair-play. Aşa intrăm în normalitate. Dacă vrem să se facă acest lurcu, nu trebuie să aşteptăm de la fani, conducerea şi jucătorii trebuie să facă asta", a spus atacantul lui Dinamo la DigiSport.

Dinamo - Steaua este vineri, 10 mai, de la ora 21:00, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
dog_one
dog_one  •  02 Mai 2013, 18:51

DANCIU S-O APLAUZI PE NEVASTA-TA.....

alex_cainele
alex_cainele  •  02 Mai 2013, 11:47

Daca pana si cei din conducerea clubului Steaua au alte valori atunci nu vad de ce ar trebui sa fie aplaudati. Terminati cu porcariile astea, nu trebuie sa importam gesturi de afara. Nu s-a facut niciodata si dintr-o data ar fi un semn de "normalitate"? A mai incercat odata si nasu' sa impuna ceva gest de asta, a incercat sa-l bage in regulament. Daca gestul e impus nu e sincer, nu-si are rostul. Sa fie felicitati de fanii lor, la ei acasa.

fcgeo
fcgeo  •  02 Mai 2013, 09:16
Postat de vasy86le pe 01 Mai 2013, 06:30

Exact cum spuneam, comentariile decente le sterg, si comentariile retardatului de logan nu, bravo gsp, sunteti penibili.

SI PE AL MEU LAU STERS.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează