FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii au grijă să nu strice gazonul pentru meciul cu Astra

Articol de - Publicat vineri, 03 decembrie 2010 00:00

Frigul din ultimele zile i-a băgat în alerta pe oficialii din Ştefan cel Mare. Aceştia au ales să acopere terenul cu o prelata pentru a nu îngheţa.

 

Dinamo joacă mîine contra celor de la Astra Ploieşti, de la ora 20:30. Ioan Andone a anunţat în repetate rînduri că aceste două etape rămase pînă la pauza competiţională pot decide pentru ce vor lupta cîinii pînă la finalul campionatului, tocmai din acest motiv, partida cu Astra este foarte importantă.

Pentru ziua de mîine se anunţă nouă grade şi ploaie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
davidero
davidero  •  03 Decembrie 2010, 17:38
Postat de spartanul pe 03 Decembrie 2010, 17:08

nu sint de acord dar sa nu uitam caci f c club dinamo nu apartine bazei sportive decit cu numele caci altfel cred ca l modernizau baetii pa i nu cind o sa joace pe noul stadion cred ca vor veni suporteri ca la gara .

mergi mai spartane la ora de lb romana ca esti praf ,iar daca vin suportetii ca si la gara e jale ,trenurile circula goale ,cum e si cimitirul ala de stadion al vostru ,cat despre noua baza sportiva ,nu e a voastra ,e a tuturor suporterilor ,cum o sa arate un stadion mare cu o pata rosie de 300 de oaemni pe el ,penibil ...:))Da ma ,dar macar v-ati tras stadion ,nu? Niste pomanagii ...

kenaniah
kenaniah  •  03 Decembrie 2010, 17:35

cum sa ai actionari putrezi de bogati, si un stadion ca asta?! Lichelele astea care crediteaza cluburi (vezi Borcea & co, Becalii, Copos, Porumboiu, Iancu, etc..) ar trebui indepartati si adusi oameni interesati in performanta, in cladirea unei baze serioase, etc.

kenaniah
kenaniah  •  03 Decembrie 2010, 17:31

ar trebui sa i se interzica lui Dinamo sa numeasca castronu' ala "stadion". Cum sa ai actionari putrezi de bogati si sa nu ai un stadion, dupa 20 de ani de democratie?! Clubul ala nu face nici un sfant, sau asa se explica averile adunate de lichelele de la Dinamo?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează