FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii au interzis la teatru şi film pînă ajung pe locurile de cupe europene: ”Antrenamente, nu plimbări”

Stoican are ca obiectiv clasarea în primele 5 la finalul campionatului
Stoican are ca obiectiv clasarea în primele 5 la finalul campionatului

Articol de , - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 08:58

Stoican renunţă la vizitele în mall înaintea partidelor, programînd şedinţe scurte de pregătire.

Locul 10, ocupat în prezent de "cîini", l-a făcut pe Flavius Stoican să înăsprească regimul de antrenamente. Tehnicianul a ales ca jucătorii să mai aibă o şedinţă de pregătire în ziua partidelor, lucru care s-a întîmplat şi înaintea meciului cu Astra, de runda trecută, nu doar azi, cu cîteva ore înainte de întîlnirea cu Concordia.

"Eu n-am fost adus să fac plimbări prin oraş. E momentul să muncim, din ce în ce mai mult, întrucît nu sîntem favorizaţi de rezultate, chiar dacă şi adversarii au lăudat prestaţia noastră de la Giurgiu. Poate sună un pic cam comunist, însă trebuie să ne axăm pe pregătire, pentru a fixa nişte automatisme care să ne ajute la obţinerea victoriilor", a explicat Stoican.

Tehnicianul visează să ajungă cu Dinamo la nivelul promovat de Mircea Lucescu: "Ştiu că dînsul a iniţiat modelul de a duce echipele şi la film, şi la teatru, spre a se destinde înaintea meciurilor. Mi-aş dori să putem ajunge la acest nivel, dar nu este cazul, momentan. Poate, în viitor, vom face şi acţiuni de culturalizare".

1 victorie a obţinut Dinamo în ultimele 5 etape, în deplasarea de la Galaţi. În rest, două remize pe teren propriu, cu Petrolul şi cu Ceahlăul, şi două eşecuri, la Tîrgu Jiu şi la Giurgiu

592619-dinamo-concordia.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Invincibili cu ilfovenii
Dinamo e neînvinsă în duelurile cu Concordia: 4 meciuri, 3 victorii şi o remiză. În Ştefan cel Mare, roş-albii i-au învins pe ilfoveni de două ori. În ediţia 2011/2012, "cîinii" au cîştigat acasă cu 2-0, goluri Dănciulescu şi Bakaj, şi-n deplasare cu 3-1, "dublă" Alexe şi Petrovici (autogol), respectiv Ilie Iordache.

În stagiunea trecută, a fost 0-0 la Chiajna şi 2-0 la Bucureşti, goluri Axente şi Matei. Concordia are o singură victorie în faţa formaţiilor din Capitală în Liga 1, 1-0 cu Rapid în primăvara 2012. În rest, 4 remize şi 9 eşecuri în alte 13 meciuri!

Inbox
- Dinamo a suferit 3 înfrîngeri în 2013 pe teren propriu în Liga 1, două cu Steaua şi una cu Viitorul, în rest 6 victorii şi 4 eşecuri.
- Concordia are două victorii în acest an calendaristic pe teren advers, una la Bistriţa, în ultima rundă a campionatului trecut, alta la Cluj, în etapa a 5-a a acestei ediţii.
- Roş-albii a reuşit 6 goluri din faze fixe din totalul celor 16 din acest campionat, dublu faţă de Chiajna.
- Se întîlnesc a doua, respectiv a treia cea mai tînără echipă din Liga 1: Dinamo are media de vîrstă de 24,1 ani, Chiajna 24,3 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gymd
gymd  •  28 Octombrie 2013, 15:51
Postat de travk pe 28 Octombrie 2013, 09:12

ii bate azi Chiajna si le trece =)))) ii duce Flavius in B incet incet hai baietii hai bulagiiilor :)))

las ca jucati derbyuri cu Viitorul,Corona,Navodari :))))))))) poate va saturati de atatea titluri, mai bagati niste antrenori 5telisti la niste contracandidate gen Petrolul,Pandurii si gata, inca un titlu in vitrina, mai bine in liga 2 curati si cinstiti decat in mizeria asta in care Arbitrii sunt 5telisti pana in maduva oaselor :))))) in plus liga 2 a devenit mult mai atractiva decat liga 1 mai pe romaneste cea a comunelor, in liga 2 sunt echipe de traditie gen Rapid,UTA,Craiova,Arges,etc

soextragpe
soextragpe  •  28 Octombrie 2013, 14:40

Bine ca n-au interzis in cluburi de noapte si tractiruri, ca atunci chiar ii lovea austeritatea la moral.

valentino_84
valentino_84  •  28 Octombrie 2013, 13:16

pffffffffffff iar Grig Vanzatoru`titular :(((.......cate meciuri trebuie sa mai `manance`asta ca sa fie lasat pe banca?!?!?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează