FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-2

Dinamoviștii exultă după înfrângerea Stelei cu CFR: "Campionatul se joacă!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 18:55

Dinamoviștii s-au bucurat de înfrângerea Stelei, 1-2 cu CFR Cluj și speră să reaprindă lupta la titlu. Cele două mari rivale sunt despărțite în clasament de doar patru puncte.

"Aseară ne-am bucurat că a câştigat CFR-ul pentru că nu s-a distanţat Steaua de noi. Sunt tot patru puncte între noi şi campionatul se joacă.

Dar noi nu trebuie să ne facem planuri pe termen lung, trebuie să câştigăm fiecare meci", a spus dinamovistul Sergiu Hanca la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Chiajna.

  • Steaua a suferit aseară prima înfrângere din acest sezon, însă rămâne în continuare lider în clasamentul Ligii 1, cu 20 de puncte. 
  • Partida dintre Dinamo și Concordia Chiajna, din etapa a zecea, se va juca mâine, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Septembrie 2016, 14:49

Campionatul se joacă la butoane pe fundal de palmieri și mioare(atipic peisaj),iar asta văd cei care au ochi.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Septembrie 2016, 11:31

Pentru Dinamo e clar obiectivul: top 6 si intrarea in playoff. Mai mult de atat ar fi penibil sa-si propuna cand pe ei ii bate ASA si sunt masate in 16m de Viitorul, Gaz Metan, ASA, Iasi,Timisoara samd. Ma intreb daca si cu astia de la Chiajna le dam un gol si apoi ii lasam sa ne calareasca ca pe o echipa de judet. Macar sa spui ca joci tactica de contraatac dar nici macar asa ceva nu iese contra celor mai slabe echipe din liga 1. As fi inteles o astfel de abordarea daca se adopta strategia aia initiala cu tineri...dar la noi toti tinerii sunt rezerve si am adus aceiasi mercenari de mana a 7-a cu care sa batem pasul pe loc. Olteanu, Petre, Serban, Corbu, Tarcoveanu, Popescu se rateaza toti ca sa joace Romera, Marici, Busulazici, Gnohere, Nemec, Mahaloglu, Oliva si restul mercenarilor fara valoare. Viitorul deja ne-a intrecut si ca valoare si ca si cota de piata a juniorului de export. Pana vindem noi pe Rotariu pe cateva milioane aia vand vreo 4-5 la fel ca el. Pacaliti fotbalul in continuare.

stefan..
stefan..  •  23 Septembrie 2016, 22:51

Bucurie degeaba. Infrangerea echipei lui Gigi Becali cu CFR-ul a fost o exceptie, pentru ca nu a fost blat. Are grija ciobanul sa reintre in normalitate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close