FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 1-2

Dinamoviştii fierb: "Anulaţi cartonaşul lui Cristea!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Dinamo va contesta la Comisia de Disciplină eliminarea lui Cristea pentru a-l avea în teren la derby-ul cu Steaua.

Eliminarea lui Andrei Cristea din minutul 89 i-a scandalizat pe cei de la Dinamo, fiindcă atacantul este scos din calcule pentru derby-ul cu Steaua. Antrenorul Ioan Andone a anunţat că roş-albii vor solicita anularea cartonaşului roşu la LPF.

Ce s-a întîmplat pe teren? Cristea s-a ciocnit cu Rîpă, iar Balaj a oprit meciul după ce asistentul Mudura i-a semnalizat că atacantul l-ar fi lovit. Pe reluări nu se vede clar ce se întîmplă, dar fundaşul Oţelului a părăsit terenul cu buza spartă.

"Balaj nici n-a văzut faza! Cum să-l dea nevinovat afară?! Sînt multe greşeli decisive în defavoarea lui Dinamo. Am luat multe cartonaşe galbene nemeritate", s-a plîns Andone. "Balaj nu trebuia să-i dea <roşu> lui Andrei . Nu a arătat că ar fi arbitrul numărul 1 al României!", a susţinut preşedintele CA, Nicolae Badea.
Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină, dar şansele de reuşită pentru Dinamo sînt aproape nule. În regulament scrie clar că membrii comisiei nu pot anula un cartonaş galben sau roşu decît atunci cînt arbitrul acordă un avertisment unui alt jucător decît celui care a comis infracţiunea.

"E adevărat, jucăm prost, dar nu putem trece cu vederea faptul că meci de meci sîntem dezavantajaţi de arbitri! Oţelul a avut un penalty gratuit, iar Cristea a fost dat afară degeaba"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Balaj m-a eliminat gratuit! Vă dau cuvîntul meu de onoare că nu l-am lovit pe jucătorul de la Oţelul. Nici nu ştiu cine era. Ba, din contră, eu am fost lovit în spate!"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

"Şi eu fac greşeli, dar arbitrii fac erori prea multe împotriva lui Dinamo. Dacă în toate aceste ultime etape ni se dădea ceea ce meritam, nu mai eram în situaţia asta!"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Este bine că nu ne stă nimeni în cale, dar mai avem de muncă pentru a ajunge precum Urziceniul. Nu avem primă de titlu, fiindcă nimeni nu se gîndeşte că vom ieşi campioni"
Liviu Antal, mijlocaş Oţelul

Liviu Ganea, suspect de ruptură
Atacantul Liviu Ganea s-a accidentat aseară şi a fost schimbat după doar 6 minute de joc. Fotbalistul este suspect de ruptură la inghinali şi azi va face investigaţii medicale amănunţite. Dacă diagnosticul se confirmă, Ganea va pierde "dubla" cu Anglia din barajul pentru Campionatul European de tineret, programat anul viitor, dar şi derby-ul cu Steaua.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
qwertt
qwertt  •  02 Octombrie 2010, 15:52

Ce circ aranjat fac astia la ghesepeu...por.cea alege imaginile cele mai neclare si Naum si caricatura aia de geambasu faceau pe prostii si ziceau ca nu a fost nici penalty, desi a fost clar (nici portarul nu a protestat DELOC) si la eliminare se vede clar ca a lovit intentionat. Hai sictir porcea.

biid
biid  •  02 Octombrie 2010, 13:41

Domnule Andone,continua munca inceputa si da-i dr... lui pe toti jegosii din frf,liga,presa,si mai ales arbitrii imorali,fara personalitate si servili. HAI ANDONE,NU TE LASA !!!!!!

ivan71
ivan71  •  02 Octombrie 2010, 10:59

Bai politist de Badea!!!!Daca nu vede centralul teoretic trebuie sa fie avertizat de tusier,dar cum pana acum in Romania tusierii erau pe post de papusi,nu s-a semnalat nimic!Daca e considerat Balaj de UEFA nr.1 atunci este,iar tu donmule politist Badea si butelionul de Borcica mai bine ati investi real si nu fictiv,ca aveti o echipa care nici cu pescarii nu a reusit sa castige!Si va mirati ca lumea nu merge la stadion???Ce sa vada?Jucatori care isi bat joc de culorile clubului???

Vezi toate comentariile (17)
Comentează