FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO, AZI, 21:30, DIGI 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii îi ironizează pe clujeni: "Noi avem la amicale mai mulţi spectatori decît au avut ei la ultimul titlu"

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 13:26

Cristi Bobar, directorul sportiv al lui Dinamo, i-a ironizat pe cei de la CFR înaintea duelului din această seară, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.RO, spunînd că la amicalele "cîinilor" sînt mai mulţi spectatori decît la meciurile de la ultimul titlu al ardelenilor.

"Domnii de la CFR au spus că n-au avut niciodată suporteri dinamovişti la meciurile din Gruia, dar să nu uite că noi la amicale avem mai mulţi spectatori decît au avut ei cînd au luat titlul.

Cei de acolo să nu se prefacă şi să nu uite că le-au interzis mulţi ani ultraşilor dinamovişti să asiste la meciurile  CFR - Dinamo. Ştim că au şi pierdut anumite speţe prin tribunal, aşa că ar fi mai bine să-şi ţină ironiile pentru alte seri", a spus Bobar pentru GSP.RO.

Ieri, Petre Grigoraş a glumit după ce Dinamo nu va fi încurajată de suporteri la Cluj: "Dacă e un avantaj că nu vine galeria lui Dinamo? Doar nu ne aşteptam să vină 6.000 de dinamovişti la meci! Ce avantaj să fie? De cele mai multe ori e frumos să joci cu tribuna plină şi cu un ambient plăcut. Dacă n-ar fi plăcut, am merge să jucăm printre morminte. Acolo găseşti o linişte, o tăcere deplină".

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (86)
dash.berlin
dash.berlin  •  11 Noiembrie 2013, 14:28

Si astia au suporteri :))) 300 de insi in toata Romania....

cfrclujole
cfrclujole  •  09 Noiembrie 2013, 15:10

Si la ce ii ajuta? Rezultate au?

sabben
sabben  •  08 Noiembrie 2013, 20:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cat tupeu de manelist sa comentezi vizavi de CFR cand voi aveti doua puncte in CL :)))))))) Daca mai pierdeti un meci - foarte probabil veti pierde 2 - veti detine recordul absolut al ligii. Halal mandrie aduceti Romaniei :)))))))

Vezi toate comentariile (86)
Comentează