FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii îi regretă pe Liviu Ganea şi Păun

Liviu Ganea, Ganea, Astra
Liviu Ganea, Ganea, Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Ţălnar şi Dinu cred că şefii clubului ar fi trebuit să păstreze în lot măcar pe unul dintre Păun şi Liviu Ganea
Vezi golul marcat de Georgian Păun împotriva Rapidului!  (video)

Cinci goluri au înscris împreună Liviu Ganea (22 de ani) şi Georgian Păun (24 de ani) pentru Astra, respectiv Poli Iaşi, în cele două etape scurse din retur. Evoluţia extraordinară a celor doi atacanţi cedaţi de Dinamo sub formă de împrumut pînă în vară îi face pe "cîini" să-i regrete.
Vezi golul marcat de Georgian Păun cu Poli Timişoara!  (video)

"Ganea şi Păun sînt crescuţi de mine la Dinamo 2. Amîndoi sînt jucători care promit mult şi am fi avut nevoie de ei, dar au cerut să joace şi am decis că e mai bine să evolueze meci de meci, pentru că noi avem alte cinci «vîrfuri» în lot. Niculae, Cristea, Bratu, Niculescu şi Zicu sînt de bază şi ei sînt «vioara întîi»", a zis Cornel Ţălnar la "Tribuna Zero", de pe Europa FM, emisiune moderată de Ovidiu Ioaniţoaia.
Vezi primul gol marcat de Liviu Ganea cu FC Braşov!  (video)

"Sînt copii de viitor, cred că unul dintre ei ar fi trebuit păstrat în lot avînd în vedere că ne aşteaptă meciuri grele şi pot interveni accidentări, suspendări. Au dovedit că se poate conta pe ei, dar nimeni nu le putea garanta postul de titular. Într-un campionat ai nevoie de vîrfuri, care uneori sînt piesele cele mai uzate. Cred că era nevoie de sînge proaspăt, de jucători tineri, dar repet, ei au nevoie să joace", a completat şi Cornel Dinu.
Vezi al doilea gol marcat de Liviu Ganea cu FC Braşov!  (video)

"Nu ne bate nimeni acasă!"
Francisco Molinero (24 de ani) spune că Dinamo e invincibilă pe teren propriu şi crede într-o victorie sîmbătă, cu Ceahlăul. "Urmează meciuri grele cu Steaua şi cu CFR, dar mai întîi ne gîndim la Ceahlăul, o echipă care ne va face viaţa grea. O trupă care a bătut Steaua sigur vine să învingă şi în Ştefan cel Mare. Dar cred că pe teren propriu sîntem buni şi nu putem pierde!", a spus fundaşul dreapta spaniol.

"Nu cred că sîntem pe val!"
Marius Alexe (20 de ani) a înscris primul său gol pentru Dinamo cu Internaţional (3-1) şi visează să puncteze şi în derby-urile cu CFR şi cu Steaua. "Mă bucur că am marcat şi sper să o mai fac şi în meciurile următoare. Sînt fericit că lumea are încredere în mine, sper să fiu util şi să nu dezamăgesc. Nu ştiu dacă sîntem pe val, asta vom vedea după derby-urile cu CFR şi cu Steaua", a declarat Alexe.

NOUTĂŢI DIN ŞTEFAN CEL MARE:
- Vasile Turcu le-a pus la dispoziţie jucătorilor şi staff-ului tehnic, o dată pe săptămînă, restaurantul său "Classa di T" pentru a lua masa de prînz: "Să se închege relaţiile în vestiar, să fie ca o familie".
- Alexe despre partida cu Ceahlăul: "Nemţenii îşi vor da viaţa pentru a cîştiga acest meci, dar sper să nu apară vreo surpriză şi să ne impunem!".
- Florin Bratu, Cosmin Moţi şi Cristi Munteanu au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor prezente ieri la Pizza Hut Dorobanţi.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
 •  04 Martie 2010, 21:23

Conducerea lui dinamo a dat dovada ca gandeste cu ... cand i-a imprumutat pe Ganea si Paun si ii tine pe niculescu si rus.Copii astia doi puteau juca pe orice post de la mujloc in sus. Dar ...

dinamir
dinamir  •  04 Martie 2010, 15:21

tot respectul pentru claudiu niculescu,pentru ce a facut ptr dinamo dar e timpul sa lase loc tinerilor.daca vrea sa joace putea pleca el la astra.

 •  04 Martie 2010, 13:22

parerea mea este ca trebuie sa scapam de niculescu, zicu k nu joaca deloc si au si salari destul de mari. Avem in echipa niste jucatori care nu sunt de valoarea lui Dinamo jucatori k Moti care cnad loveste mingea parca loveste cu toporul, apoi Margaritescu care nu a jucat nimik de cand i la dinamo chiar dka a fost accidentat, apoi niculescu care are o varsta si nu a mai realizat mai nik in ultimi ani si zicu un jucator care era un talent inascut dar acum nu mai prinde echipa. Fortza Dinamo!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează