FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii îşi fac curaj singuri: "Tragem la titlu, trebuie să fim luaţi în calcul pentru podium"

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 15:24

Insolvenţi, dar tupeişti. "Cîinii" vor să atace titlul în sezonul viitor, chiar dacă adversarii cu care s-ar lupta la cîştigarea Ligii 1 nu-i creditează cu şanse de a cuceri campionatul.
Ultima dată campioni în 2007, roş-albii se pregătesc intens la Săcele, lîngă Braşov. Cîte două antrenamente istovitoare zilnice. " Dinamo la retrogradare? Doar cine nu ştie fotbal ar putea spune acest lucru. Nu se pune problema astfel. Sîntem tineri, dar putem face meciuri foarte bune, cum s-a şi văzut. Poate că ar trebui să fim luaţi în calcul în lupta pentru podium. Vom încerca să depăşim ceea ce am făcut în ultimul sezon", a spus Darius Buia.

Dinamo a terminat pe locul 4, a bifat semifinalele Cupei României, dar în preliminariile Europa League vor merge cei de la CFR Cluj. "Să semnez cu "cîinii roşii" a reprezentat o surpriză plăcută pentru mine. Aici, la Dinamo, fac cele mai tari antrenamente din cariera mea. Nu e imposibil să luăm titlul, dacă vom munci serios. Noi ne-am propus acest lucru, este chiar foarte motivant", a declarat nou-venitul în "haită", Wanderson Miranda.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (41)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Iunie 2014, 05:02

ce o fi, ce nu o fi : Forza Dinamo for ever ! cat despre kap de khal, legionarul si alti 7-8 ciudati cu sigla clubului din prelungirea ghencea, no more com. pai, alea sunt comentarii care sa merite contracomentarii ? nu !

tbone
tbone  •  21 Iunie 2014, 00:32

la Sacele se fac planuri marete =)))) iar incep astia ca ei castiga campionatul hahahaha si iar sunt pe locul 9 dupa primele 5-6 etape =))) si vine iar hepatita Neginita si ne explica cum e echipa in reconstructie, desi la prima oferta vinde tot ce poate hahahah pai Moggi a venit sa aduca jucatori?? nop, a venit sa IA JUCATORI...o sa ramana cu Cionacii si martalacii de la Olimpita Balti, Chindia deja e un club cu pretentii prea mari pt transferuri hahaha nu isi permit insolventii asa ceva

xhthu
xhthu  •  20 Iunie 2014, 21:10
Postat de conasu_boeru pe 20 Iunie 2014, 20:24

Vezi ca te-ai aprins cam tare, cum faceti voi de obicei, eu ziceam de campionatul 2013/2014 ! Amice nu cred ca stii si ai vazut tu mai multe decat mine in fotbalul asta, pentru simplul fapt ca am impresia ca te-ai nascut mai tarziu decat mine.....

pe sistemu 'am eu ochii umflati si mananc cu paiu ,da sa vezi ce julit la pumni e ala de m-a batut' :))))))) bravos :))))))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează