FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

Dinamoviștii sunt luați peste picior după ultimele negocieri purtate de Negoiță: "Mă apucă râsul, să-l ia!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 11:28

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre situația lui Cornel Șfaițer, omul cu care Ionuț Negoiță negociază pentru a-l înlocui pe Adi Mutu la Dinamo.

Iftime susține că Șfaițer nu are nicio funcție oficială la FC Botoșani și nici contract cu moldovenii, astfel că ar putea pleca fără dificultăți la Dinamo, dar că îi vine să râdă când aude de această posibilitate.

"Șfaițer nu e conducător la FC Botoșani. Nu e nici președinte, nici patron. E un fel de consilier. Cornel Șfaițer nu este președinte la FC Botoșani. E un băiat extraordinar, știe fotbal, e cu noi. E prietenul meu, face lucruri extraordinare pentru Botoșani. Nu are contract cu noi. 

Îl rog pe domnul Negoiță să îl ia. Dacă crede că o pune pe Dinamo pe roate. Mă apucă râsul când văd știrea cu Șfaițer la Dinamo. Nu le iau niciun ban. Nu are angajament cu Botoșani. A fost președinte acum patru ani. Mi se pare o mare aberație", a spus Iftime, citat de TV Digi Sport.

 În urmă cu câteva zile, Cornel Șfaițer a confirmat în exclusivitate pentru GSP.ro că poartă negocieri cu Ionuț Negoiță pentru a venit în "Ștefan cel Mare" (detalii AICI).

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Octombrie 2017, 14:05
Postat de neputintafalit pe 27 Octombrie 2017, 16:15

Dinamo este un club sarac si mediocru care doar prin *** a ocolit disparitia.

să ne vedem fiecare de *** noastre tovarășe,că *** de pipera ființează fraudulos,gigi a pus de o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  27 Octombrie 2017, 18:55

Am ascultat declarația in direct, domnul Ieftine făcând referirea cu râsul la presa care scria vrute și nevrute. După presa sunt vreo 6-7 persoane cu care Negoiță ar fi negociat. Mai degrabă sunt 6-7 persoane care se baga in seama. Concluzia e: În anii 80 cumpărai revista Urzica, în anii 2000 Catavencu, iar acum citești media virtuala de sport ca să râzi...

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  27 Octombrie 2017, 18:42

neg-o-ita pleaca tu la botosani ca siargat a lui eftimie pe care-l bufneste rasu ,lasa DINAMO IN MANA SUPORTERILOR CA EI AU MAI MULTI BANI CA TINE saracutu-le

Vezi toate comentariile (12)
Comentează