FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, DUMINICĂ, 17:30, LOOK PLUS, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii sînt optimişti înaintea următoarele confruntări: ”Întîi ne ocupăm de Deivydas Matulevicius, apoi ochii pe Lucian Sînmărtean!”

Articol de , - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 21:29

Andrei Cordoş revine pe teren contra gorjenilor, mîine, dar mintea îi zboară la Derby de România


- Andrei, trebuie Dinamo să se teamă de Pandurii?
- Nu e vorba de teamă, dar nici să picăm în capcana de a considera că avem un meci uşor cu oltenii. Consider că Pandurii ocupă acum un loc nemeritat în clasament, nu e în conformitate cu valoarea lotului. Gorjenii vor veni supermotivaţi.

- Cine e cel mai periculos adversar?
- Dacă e să aleg un singur jucător, cred că Matulevicius e cel mai primejdios. Sper să avem grijă de el!

- În mai puţin de o săptămînă vine Derby de România, ce sentimente ai?
- Mai e şi meciul de Cupă, pînă-n partida cu Steaua. Să le luăm pas cu pas. Vom juca împotriva lui Claudiu Niculescu şi a Mioveniului, ambiţii mari, dar sîntem Dinamo şi trebuie să ne respectăm. Să cîştigăm întîi cu Pandurii, ca să avem moral bun!

- Golurile marcate de Rusescu şi de Keşeru ar trebui să le dea frisoane dinamoviştilor?
- Sincer, de Sînmărtean mă tem cel mai mult. De la el porneşte totul la Steaua. Dacă-l vom anihila pe el, atunci ne vom face un mare serviciu. Dar şi Rusescu, şi Keşeru, ca şi ceilalţi jucători de la rivali, trebuie luaţi în seamă.

- După ce-ai vîndut bilete fanilor pentru derby, ai cumpărat două hăinuţe pentru fetiţa ta, Iulia Andreea.
- Da. Mi-au plăcut cele două body-uri, mai ales mesajul unuia "50 la sută cu mama, 50 la sută cu tata, 100 la sută cu Dinamo". Cea mică va fi dinamovistă din primul moment cînd va realiza care-i treaba cu fotbalul. Momentan, are un an şi trei luni, mai trebuie să crească.


"Mi-ar plăcea o finală a Cupei cu Steaua şi să cîştigăm noi. Pînă atunci, trebuie să trecem de alţi adversari, primii fiind cei de la Mioveni, săptămîna viitoare"
Andrei Cordoş, fundaş Dinamo

"La meciul cu Steaua, vom avea 8.500 de «cîini» care să ne susţină, un ajutor important. Merită să le oferim o mare bucurie"
Andrei Cordoş, fundaş Dinamo

A spionat rivala
Stoican a urmărit joi seară, de pe Naţional Arena, meciul pe care Steaua l-a disputat în compania lui Rio Ave, 2-1. Dinamovistul şi-a făcut cîteva adnotări, urmînd să discute cu elevii săi despre ceea ce a observat. "Deja mă gîndesc la meciul cu steliştii, deşi trebuie să ne păstrăm concentrarea şi cu Pandurii, şi cu Mioveniul", a spus Flavius.

"Colegii mă mai duc cu maşina"
Ionuţ Nedelcearu a oferit un interviu pentru suplimentul meciului de mîine, "Dinamo în Ring", în care a mărturisit: "Cînd eram mic, veneam la antrenamente cu RATB-ul. Acum, de cînd ne pregătim la Săftica, mă «lipesc» de colegi şi vin cu ei cu maşina. Am luat zilele trecute carnetul de şofer şi o să rezolv într-un fel cu maşina. Poate o mai iau pe a mamei, pînă îmi voi permite să-mi cumpăr una. Tata s-a pensionat anul trecut din cauza unor probleme medicale şi are pensie de 350 de lei. Banii pe care-i cîştig la Dinamo îi duc acasă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vasy86le
vasy86le  •  25 Octombrie 2014, 16:48

Ce discutii idioate, ce rezolvati daca va injurati ? sunteti adulti? discutati in pana mea civilizat, stiu ca aveti orgolii, preferinte,pareri, dar asta nu inseamna ca daca cineva nu e de acord cu tine trebuie sa il injuri sa ii bagi organul genital pe gat :))

cainelup
cainelup  •  25 Octombrie 2014, 11:35

" sîntem Dinamo şi trebuie să ne respectăm" - din pacate, voi va respectati numai din gura si pe la cârciumile de lux. Pe teren sunteti varza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează