FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii vor să intre în vacanţă: "O să ne rupem ca fraierii dacă jucăm acum cu Tg. Mureş"

Dinamoviştii vor să joace anul viitor împotriva celor de la Tg. Mureş
Dinamoviştii vor să joace anul viitor împotriva celor de la Tg. Mureş

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 22:07

Dinamoviştii vor să intre în vacanţă şi să nu mai dispute meciul cu Tîrgu Mureş: "E frig, terenul e greu şi există riscul să ne accidentăm aiurea!".

LPF a trimis o înştiinţare pe adresa clubului din Ştefan cel Mare cum că partida cu Tîrgu-Mureş, de sîmbătă, ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DigiSport, se va disputa. Jucătorii sînt indignaţi că vor trebui să mai evolueze încă o etapă, în condiţiile în care la ora meciului temperatura va fi sub zero grade. Oficialii "cîinilor" caută soluţii ca partida să se joace în 2012, iar elevii lui Ciobotariu s-au unit în acest sens.

"Chiar nu înţeleg de ce ne grăbim, avem atît de mult timp la primăvară! Terenurile sînt grele acum, există riscul unor accidentări grave. Cu Astra, din cauza gazonului prost, Moţi s-a ales cu probleme la inghinali", a spus Srgian Luchin. "Sincer, nu e nici o grabă să disputăm această etapă, cred că dacă se vrea, putem introduce o etapă intermediară la primăvară! La Tîrgu-Mureş e terenul îngheţat, temperatura e mult mai rece decît în Bucureşti şi există riscul de accidentări grave din cauza gazonului tare. Fiind terenul prost, pe noi ne afectează, mai ales că evoluăm cu mingi pe jos, pase din prima", a susţinut şi Cătălin Munteanu.

Cristi Pulhac este şi el contrariat: "Am văzut ce a păţit şi Bud pe terenurile astea proaste şi nu m-am mai putut uita la reluare. Şi eu, cînd am suferit acea leziune la genunchi, tot din cauza gazonului a fost şi nu doresc nimănui să se «rupă» într-un mod stupid, din cauza gazonului, în condiţiile în care nu ne grăbeşte nimeni să jucăm acum!".

"Dacă va fi să jucăm cu Tîrgu-Mureş, mergem acolo la victorie. Nici un alt rezultat nu ne mulţumeşte pentru că trebuie să rămînem lideri" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

"Lider neaşteptat, dar meritat!"

Dinamoviştii se felicită că au terminat turul pe primul loc şi sînt în semifinalele Cupei României şi promit un 2012 de vis, cu ambele trofee în vitrina clubului. "Am terminat turul de campionat pe primul loc, sînt mulţumit pentru că în vară nu ne dădea nimeni nici o şansă! Să nu uităm că ne-am calificat şi în semifinalele Cupei, deci sîntem în grafic pentru event!", a declarat Liviu Ciobotariu. "Am demonstrat unitate, caracter şi un fotbal frumos în condiţiile în care ne-au lipsit doi oameni importanţi, Torje şi Alexe, ultimul fiind mai mult accidentat", a zis şi Cătălin Munteanu.

Moţi a scăpat
Cosmin Moţi va putea evolua etapa următoare, cu Tîrgu-Mureş. Apărătorul de 27 de ani a suferit o întindere în zona inghinală şi o lovitură puternică la umăr în meciul cu Astra Ploieşti. Imediat după partidă a mers la o clinică privată, unde a făcut un RMN, care a relevat că nu este nimic grav şi că poate fi complet refăcut pînă în week-end.

"Am progresat mult în ultimele 6 luni!"
Laurenţiu Rus ajucat bine cu Astra, avînd şi o bară. "Am progresat mult în ultimele şase luni, dar nu-mi place apelativul de «noul Torje» pentru că sîntem diferiţi. Cînd am dat în bară, de fapt am vrut să centrez, dar ar fi fost tare bine dacă mingea intra în poartă. Nu ne mai permitem paşi greşiţi de acum încolo", a zis Rus la DigiSport.

Inbox:
- Aseară, germanul Dennis Grote (25 de ani), care evoluează ca fundaş sau mijlocaş stînga, a sosit la Bucureşti. De azi va fi la antrenamente, iar Ciobotariu va decide dacă îl va păstra sau nu.
- Cristi Pulhac a evoluat cu Astra după 8 luni de pauză, fiind utilizat ca mijlocaş stînga. "Sînt mulţumit de cum a evoluat Cristi, a jucat bine tactic, dar încă nu stă bine din punct de vedere fizic", a spus Ciobotariu.
- Djakaridja Kone a încasat la Ploieşti cel de-al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat pentru partida următoare. Locul său în echipă va fi luat, cel mai probabil, de
Bogdan Pătraşcu.
- Ioan Andone: "Dinamo trebuie să aibă grijă, în cărţi la titlu vor intra şi Vaslui, dar şi Oţelul. Roş-albii formează un grup omogen şi au o şansă importantă să cîştige campionatul".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (33)
brod
brod  •  13 Decembrie 2011, 22:04

DACA VOI NU MAI PUTETI, CE SA ZICA AIA CARE AU AVUT SI 6 MECIURI IN CUPELE EUROPENE?! uite, de aceea va fi dinamo, pe veci, o echipa dispretuita de spectatori: smecheri, lenesi, gata tot timpul pentru aranjamente borcesti. FIINDCA NU-I MAI TIN CURELELE, SI-I TAVALESTE CINE VREA, NU MAI VOR SA JOACE...?! DAR DACA LI S-AR DA UN AVANS DE 2 GOLURI, REPRIZELE AR FI DE 30 MINUTE, IAR ADVERSARII AR JUCA IN NUMAI 9 JUCATORI?))

flafy
flafy  •  13 Decembrie 2011, 19:10

nici eu nu sunt de acord ca meciul sa se joace!!si ru prefer la primavara!(motivele sunt clare) asta e numai vina lui Dragomir!!de cand se joaca o etapa din retur in tur?este o porcarie!!

zelea
zelea  •  13 Decembrie 2011, 18:24
Postat de rdanutz pe 13 Decembrie 2011, 08:53

O sa va rupeti in figuri ... tot ca fraierii. Astia de la Dinamo au avut multe meciuri in sezonul asta si is epuizati. Baaaa, la banii pe care ii luati ar trebui sa jucati din 3 in 3 zile pe ploaie, soare sau ninsoare! De-asta sunteti platiti! Nu e vorba de valoare e vorba de mentalitate ... Oricum, nu numai aia de la Dinamo gandesc asa :) dar ei avut ghinionul sa raspunda la intrebarea de prost gust a unui reporter ´senzationist´!

Desi nu-mi place tre sa te aplaud,pt.ca in campionatul nostru mai joaca cu sufletul doar suporterii!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează