FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 1-2

Dinamoviştii vor să-l înlocuiască pe Torje cu Alex Muntean

Alex Muntean, Muntean, Gaz Metan
Alex Muntean, Muntean, Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Dinamoviştii speră să încaseze în această vară 4 milioane de euro pe micuţul mijlocaş, iar în locul său îl vizează pe Alex Muntean, de la Gaz Metan.

Gabriel Torje ar putea fi salvarea financiară pentru Dinamo, măcinată în ultimele zile de problemele economice. Şefii trag speranţe că vor încasa patru milioane de euro pentru mijlocaşul de 20 de ani, acesta fiind monitorizat de mai multe formaţii din Occident. Micuţul fotbalist a fost printre cei mai apreciaţi "cîini" în acest sezon, el bifînd 3 goluri şi 5 pase decisive în cele 27 de meciuri disputate în Liga I.

Într-o listă întocmită de şefi, Alex Muntean, de la Gaz Metan, este văzut drept o soluţie pentru a acoperi eventuala plecare a lui Torje. Mijlocaşul de 22 de ani al medieşenilor a fost monitorizat de "cîini" în partidele din acest retur. "Este rapid, are viteză, tehnică şi avem referinţe că e un băiat cuminte. E un jucător interesant, care ne interesează, dar depinde acum şi ce pretenţii vor avea cei de la Mediaş. La finalul sezonului discutăm, în funcţie şi de banii pe care îi vom încasa din transferuri", a spus unul dintre şefi.

27 de partide a jucat Alex Muntean pentru Gaz Metan în acest sezon, el marcînd un gol şi reuşind o pasă decisivă

70.000
de euro ar urma să fie salariul anual al lui Muntean dacă se va concretiza transferul său la Dinamo

Descoperit la futsal
Alex Muntean are o poveste interesantă. Înaintea acestui sezon, antrenorul Gazului, Cristi Pustai, l-a reactivat pe mijlocaşul pe care îl mai avusese sub comandă în urmă cu cîteva sezoane, iar acum ajunsese la fotbal în sală. "Am jucat un an fotbal în sală, iar oferta de a juca în Liga I am acceptat-o imediat. Era un vis pentru mine să joc în prima ligă!", spunea Muntean la acea vreme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  07 Mai 2010, 15:36

cu asa conducere o sa retrogradam ... vor sa ii vanda pe torje si pe andrei cristea ? ei , alexe si n'2 sunt cei mai buni jucatori ai lui dinamo la ora actula ... in loc sa ii vanda pe zicu , pe cristea , pe bostina , pe niculescu , pe bratu ( imi pare rau de acest baiat dar dupa accidentare nu prea mai arata nimic ) avem nevoie de lobont si de un fundas dreapta adevarat ... scarlatache a jucat bine in retur a facuto bine pe toate posturile unde a evoluat

 •  07 Mai 2010, 11:44

Cred ca actionarii lui dinamo au gresit calculele. Din cate stiu eu, parca in cazul unui transfer a lui torje 50% din suma este a lui Poli, sau?

 •  07 Mai 2010, 11:42
Postat de crs_fcd pe 07 Mai 2010, 10:09

A ajuns sa ne bata si Poli, care sunt mai varza ca noi cu mult... Dar o au pe balena aia in conducere (arbitrii stiu de ce). Borcea, ia-l pe Turcu si clanul becaliot si carati-va de la Dinamo, ne-ati distrus incet incet... V-ati desavarsit opera! Si il vrem inapoi pe Dario Bonetti!!! PS: VASLUIUL CAMPIOANA, de ani de zile e un campionat murdar sper sa iasa Vaslui campioana sa-si bage unghia in gat toti hotii de la CFR, Unirea si Tm!!! MULT SUCCES VASLUI, ADEVARATA CAMPIOANA!

sa gasit un dinamovist sa vb ca altii blatuiesc meciuri, castiga cu arbitrii etc, acum daca mai apare si un stelis este clar ca vine sfarsitul lumii :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează