FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinamovistul Benzar abia aștepta oferta de la FCSB: "Mi-am dorit să vin la Steaua" + Nedelcu a explicat de ce l-a refuzat prima dată pe Becali

Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 19:58

FCSB i-a prezentat astăzi pe Dragoș Nedelcu și Romario Benzar într-o conferință de presă la care a fost prezent și Gigi Becali. 

După ce în trecut Benzar a declarat că e dinamovist de mic și că nu-și dorește un transfer la FCSB, astăzi și-a schimbat declarațiile. Fostul căpitan al Viitorului a spus acum că abia aștepta telefonul de la Gigi Becali.

"Sunt foarte fericit. Mă bucur că domnul Becali m-a dorit. La ora 1 după amiaza m-a sunat și la 1 și un minut i-am zis că vin. Sper să ieșim campioni. A contat și faptul că fratele meu e aici. Mi-am dorit să vin la Steaua. Sunt jucători de valoare aici, dar eu mă voi pregăti pentru a juca", a declarat Romario Benzar.

Dragoș Nedelcu a explicat și el de ce a refuzat-o prima dată pe FCSB în urmă cu o lună: "La a doua șansă primită a trebuit să profit pentru că e un pas înainte pentru mine. Steaua e cel mai mare club din România și trebuie să dau totul aici. Am rămas la Viitorul pentru că mi-am dorit foarte mult să joc cu ei în Ligă. Dar orice jucător din România își dorește să joace la Steaua".

Citește și: Clauze impresionante puse lui Nedelcu și Benzar » Becali anunță: "Dragoș va fi un fundaș central mai bun ca Pique" + Mai vrea un jucător de la Viitorul

"2.700.000 de euro am plătit pentru ambii jucători și 20% dintr-un eventual transfer are Viitorul"
Gigi Becali, patron FCSB

  • Nedelcu, 20 de ani, este un mijlocaș central la închidere, cotat la 1,5 milioane de euro. Este un produs al Academiei Hagi, iar în sezonul trecut a jucat 30 de meciuri, marcând un gol.
  • Benzar, 25 de ani, este un fundaș dreapta, care poate juca și ca mijlocaș central. Este cotat la 2 milioane de euro și în sezonul trecut a bifat 37 de meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
balauru48
balauru48  •  09 August 2017, 22:07
Postat de gametable08 pe 09 August 2017, 21:14

Da e usor sa judecam ,dar de ce s a facut Negoita oferta??nu mai bine judecati patronul? ei ce sa faca au vazut ca Viitorul se scufunda si ca Hagi e de acord pt ca le scadea valoarea ,au preferat un salariu mai bun.daca tu afirmi ca esti dinamovist si dinamo nu te baga in seama ce s faca..mai bine judecati patronul care ia jucatori doar gratis.

Ma refeream la poporul roman in general. Suntem o natie de ipocriti, prefacuti. Indivizi fara demnitate. Suntem falsi si duplicitari. Istoria nu minte! Aia reala,adevarata!

knuty
knuty  •  09 August 2017, 21:30

Acum are in lot trei USCATURI!!!!Tanase ,Man,Nedelcu!!!Din cauza lui Benzar am pierdut meciurile cu Polonia .....Daca astia sunt fotbalist de Liga campionilor atunci ne meritam soarta!!!!!Am mai scris un asa zis ziarist probabil srvitorul puscariasului vca becali a luat perla Botosaniului...CARICATURA de golofca e perla !!!!!!!!!!!!

gametable08
gametable08  •  09 August 2017, 21:16
Postat de vasy86le pe 09 August 2017, 21:07

Dinamo a batut fcsb fara messi si credeam ca fcsb e peste astra :) Cand zici "Campioana lumii esti" la ce te referi? Campioana lumii e Real Madrid, a castigat titlul in Spania , a castigat Liga Campionilor si Supercupa Europei, fcsb ce a castigat in ultimul timp? Pana si Dinamo, echipa de care tot razi, a izbutit sa castige un trofeu sezonul trecut, asa slabi cum zici tu ca suntem.

ce a castigat? sansa de a juca in UCL si cel putin 12 mil in cont si din banii aia uite ce jucatori cumpara /

Vezi toate comentariile (20)
Comentează