FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Clauze impresionante puse lui Nedelcu și Benzar » Becali anunță: "Dragoș va fi un fundaș central mai bun ca Pique" + Mai vrea un jucător de la Viitorul

Romario Benzar, Gigi Becali și Dragoș Neldelcu Foto: Alex Nicodim +13   FOTO
Romario Benzar, Gigi Becali și Dragoș Neldelcu Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 19:34

Gigi Becali a anunțat oficial că i-a transferat pe Dragoș Nedelcu și Romario Benzar și le-a fixat acestora clauze uriașe: 50 de milioane, respectiv 10 milioane de euro.

Mai mult, finanțatorul FCSB susține că i-a spus antrenorului Nicolae Dică să-l folosească pe Nedelcu în centrul apărării, alături de Bălașa, deși fotbalistul transferat de la Viitorul s-a remarcat cel mai bine pe postul de mijlocaș central.

"De când am luat acceptul și am închis afacerea trăiesc o bucurie, pentru că am luat ce e mai bun în România la ora asta. Nedelcu nu poate fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar poate fi fundaș central mai bun ca Pique. Nu pot să vă spun eu cât a costat. Trebuie să cer acordul clubului de unde i-am luat. Dacă cei de la Viitorul ne dau acordul, vă spun.

Ceea ce fac acum nu e neapărat pentru titlu, ci pentru a forma o echipă și în 2-3 ani să jucăm în primăvara Ligii Campionilor.

Lui Nedelcu i-am pus clauză de 50 de milioane și lui Benzar de 10 milioane. O să vedeți că sumele astea pe care le pun le voi primi pe jucători peste câțiva ani.

Nedelcu și cu Bălașa vor fi titulari în centrul apărării naționalei. Pe Nedelcu l-am luat ca fundaș central. Asta o să-i cer lui Dică, asta-i politica clubului. În România nu sunt fundași centrali", a declarat Becali.

"Tatăl lui Dennis Man era îngrijorat după ce l-am luat pe Nedelcu, dar îi transmit să stea liniștit, pentru că echipa se va începe cu Man. Man e viitorul Stelei. Acum vom evolua cu 4 jucători sub 21 de ani" Gigi Becali, patron FCSB

Becali a vorbit și despre transferul lui Florinel Coman: "Ca să-l iau pe Coman trebuie să conving Consiliul de Administrație. Eu îl vreau pe Coman, dar nu vreau să mă cert cu oamenii cu care lucrez. Sunt oameni care-mi spun să nu-l iau, dar eu trebuie să-i conving".

"2.700.000 de euro am plătit pentru ambii jucători și 20% dintr-un eventual transfer are Viitorul" Gigi Becali, patron FCSB

  • Nedelcu, 20 de ani, este un mijlocaș central la închidere, cotat la 1,5 milioane de euro. Este un produs al Academiei Hagi, iar în sezonul trecut a jucat 30 de meciuri, marcând un gol.
  • Benzar, 25 de ani, este un fundaș dreapta, care poate juca și ca mijlocaș central. Este cotat la 2 milioane de euro și în sezonul trecut a bifat 37 de meciuri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (100)
sexilian
sexilian  •  10 August 2017, 11:18

UITATI-VA BINE LA DOUA epave VIITOARE,praful se alege de viitorul lor.......

whiteredarad
whiteredarad  •  10 August 2017, 10:06

Poate aduce Becali orice jucator. Cu Alibec gras si lent, cu Budescu, ce nu face faza defensiva, ( pe astia doi nu-i poate pregati fizic nimeni), cu Pintilii, atehnic si dur, nu va avea succes afara. Vad ca si Iasul ii poate impiedeca, si daca nu rata, incredibil Spataru, azi vorbeam de o catasrofa

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  10 August 2017, 03:23

Lasă, Gigele!Că şi matale eşti mai tare ca Zidane şi Guardiola la un loc!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează