FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, AZI, 18:30, LOOK PLUS, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamovistul Elton visează la titlu: ”Măcar o etapă pe locul 1”

Articol de - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 22:05

Brazilianul Elton speră să ajungă să se lupte la titlu cu Dinamo, considerînd că această performanţă i-ar stimula şi mai mult pe el şi pe colegii săi


- Elton, ce planuri ai tu cu Dinamo în acest campionat?
- Normal, să cîştigăm fiecare meci şi să ajungem pe locul 1. Măcar o etapă să fim acolo, să demonstrăm că putem ajunge la cel mai înalt nivel în România. Cred că dacă am atinge această performanţă, ne-ar stimula şi mai mult. Am avut ceva ghinion în ultimele etape, în care n-am învins şi am făcut doar remize.

- Este enervant că vă uitaţi la televizor joia, cînd e Europa League?
- Da, ştiu la ce te referi, că noi ne-am calificat în această competiţie, dar n-am putut juca. E o mică dezamăgire că nu am avut posibilitatea să ne luptăm ca să fim în grupe. Însă clubul avea nevoie de un restart, aşa ni s-a explicat. Ne dorim să jucăm cu echipe din Europa în competiţii oficiale, cred că am fi pregătiţi.

- Cum te simţi tu în România după un an de Bucureşti?

- Bine. Aveţi o ţară plăcută, cu oameni senini. Mi-ar plăcea să cunosc mai multe din frumuseţile României, am înţeles că aveţi munţi, mare, staţiuni, mănăstiri celebre.

- Dacă ai fi fost în locul lui Cosmin Moţi, contra Stelei, cîte penalty-uri parai?
- Am văzut ce-a făcut românul vostru. Fantastic pentru un jucător de cîmp într-un meci cu miză. Cred că a cîştigat războiul psihologic cu steliştii, să vă uitaţi cum îi dă mingea ultimului care ratează. Ca să răspund la întrebare, nu sînt chiar atît de mobil, ca o panteră, cum a fost Moţi. Speram să dea vreunul peste poartă.


"Mă simt bine la Dinamo, în special la meciuri, cu suporterii alături, pentru că fanii, prin căldura lor, îmi aduc aminte de Brazilia mea"
Elton da Silva, mijlocaş Dinamo


2 goluri a marcat Elton pentru roş-albi în 30 de meciuri de Liga 1

Alexe, coleg cu Cadu
Marius Alexe, 24 de ani, este în tratative cu două echipe, din Cipru şi din Grecia, pentru a fi împrumutat acolo timp de un sezon. În Cipru, ar putea fi coleg cu fostul căpitan al lui CFR Cluj, Ricardo Cadu, la AEL Limassol. Chiar lusitanul i-a pus o vorbă bună atacantului dinamovist! Varianta Turcia a picat pentru Marius, iar jucătorul nu acceptă diminuarea salariului de 10.000 de euro pe lună, cît are în Ştefan cel Mare, astfel că şefii roş-albilor au decis să-l împrumute.

Bălgrădean, luat la rost de olteni
De-abia a venit la Craiova, iar suporterii din Bănie l-au luat la ochi pe ex-dinamovistul Cristi Bălgrădean. Portarul s-a întîlnit, inopinat, cu un grup de fani ai celor de la CSU Craiova la ora 2:00 dimineaţa, în centrul oraşului. "Tu trebuie să dormi la ora asta, ce cauţi pe-aici? Sperăm că ai venit să faci treabă", i-au transmis ultraşii lui Bălgrădean. Situaţia n-a luat amploare. "Am fost «cîine», dar acum sînt «leu» sută la sută", a mărturisit "Pufi" pentru revista Maxima Sport.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 17:54
Postat de rad1cal pe 30 August 2014, 09:31

Gluma zilei. Spera Dinamo la titlu. :)))))))))))))))))))))))))))))

nu extrapola. nu ai citit articolul si nici macar tittlul ?? e clar ca nu, inseamna ca doar ai scris ca sa te afli in treaba. sa te lamuresc : e vorba despre visul unuia singur dintre cei 56 de jucatori legitimati la dinamo 1 si dinamo 2. omul si-a spus un vis, in urma unui interviu, dealtfel dragut lucrat si interesant (pentru dinamovisti, nu pentru tine, evident). deci, de aici si pana la concluzia ta pe nevazute, e o mare distanta. pe viitor, si tu si altii ca tine, ati face bine sa cititi macar titlurile articolelor, asa fel incat sa evitati comentarii inutile, fara sens, chiar aberante. ciao.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 17:48
Postat de rizocel pe 30 August 2014, 09:53

Aaaaaaapaaaaaaaaaaaraaaaaaa COSMIN MOOOOOOTI !!!!! Vctorie !!!!!

ok, amuzanta ideea, dar ce treaba are asta cu articolul ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 17:47
Postat de khal_37 pe 30 August 2014, 13:19

Eduard...da-o incolo de treaba, nu-ti mai bate joc de ei ca si asa vai mama lor, maine poimaine intra in faliment. Tu nu vezi ca nimeni nu mai zice nimic in ,,groapa'', nici BB(bobar), nici purtatorul de cuvant(un necuvantator de fapt sîc!), nici infractorul patron, nici fostul ofiter de securitate actual presedinte...au intrat cu totii in ,,silenzio stampa''..ei, sau presa?

amice, tu nu intelegi niciodata nimic..)) lasa, e mai bine de tine, ramai cum te-a facut natura, e mai bine asa..)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează