FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV // COME-BACK

Dino Eze, înapoi la Buzău

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Fotbalistul de bandă stînga Dino Eze (23 de ani) este foarte aproape de o revenire la Gloria Buzău, la doar o lună distanţă de cînd s-a transferat la Steaua. "Băiatul a venit sîmbătă la mine şi mi-a spus că e descurajat de concurenţa pe post de la Steaua. Simte că e a treia variantă după Emeghara şi Neşu şi că astfel nu are şanse să joace. Am luat deja legătura cu Vali Argăseală, i-am transmis că ar fi mai bine pentru Eze să se întoarcă, dacă ei consideră că nu intră în vederile primei echipe. Sper ca în cîteva zile să-l am pe fotbalist la dispoziţie", a declarat azi tehnicianul buzoienilor, Ştefan Stoica, pentru gsp.ro. Nigerianul, care mai poate juca şi în centrul liniei mediane, a fost folosit foarte puţin de Marius Lăcătuş în "amicalele" roş-albaştrilor din această iarnă.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
 •  20 Februarie 2008, 17:26

sergiu, vezi ca ti se termina ora la internet-cafe si te dau aia afara.

 •  19 Februarie 2008, 18:50

serigiu se vede ca esti moldovean prost din piatra neamt! mai mult de 15 ani nu iti dau :| vai de capu tau..! voi traiti de pe o zii pe alta si vii tu sa te iei de buzau ma? =))

 •  19 Februarie 2008, 14:36

shi croitorul tot la voi"a venit" oilor...ha ha ha....a venit pa Ceahlaul ca asha cu voi stia sigur k o sa mearga in B ..asha ca....sa sug*a pul*a toti tiganii* de la buzau....pardon...... OI DE MANA A 2 A ..HA HA HA HA HA

Vezi toate comentariile (22)
Comentează