FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu dă de pământ cu Rivaldinho și Bokila! Săgeți și către Adrian Mutu: "Niște cocostârci!" :) » Cum îl taxează pe "Briliant"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 22:10

Cornel Dinu nu i-a iertat pe Rivaldinho și Bokila pentru ratările din partida cu ACS Poli Timișoara, terminată la egalitate, scor 0-0. Fostul antrenor al lui Dinamo i-a desființat pe cei doi, pe care i-a numit cocostârci. 

"În prima repriză am simțit că vrea să joace la victorie Dinamo. Au fost multe mingi aruncate pe Rivaldinho și Nemec. Și chiar niște combinații în părțile laterale. Totuși în prima repriză echipa care a atacat mai mult a fost Timișoara. A avut o mobilitate specială în compartimentul ofensiv.

Peste mobilitatea jucătorilor de la Dinamo din defensivă. Dinamo a avut un joc șters, dar chiar și așa putea câștiga. Doar că a avut în atac doi cocostârci, mă refer la Rivaldinho și Bokila.

De primul e doar numele și niște interese ale celor care l-au adus aici, ori niște procente. Au avut niște situații extraordinare. Cert e că sunt străini de fotbal", a zis Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  19 Decembrie 2017, 08:47

Cata suficienta!Acum vorbeste la telefon cu "prietenul"GG,care viclean,il trage de limba,ce mai stie de Nemec si cum ar putea sa-i ia-la pret de "promotie"- pe Nedelcearu si...Rivaldinho!

fangigi
fangigi  •  19 Decembrie 2017, 01:46
Postat de stoichkov8 pe 19 Decembrie 2017, 01:32

rade si arsenic. ultimul lui meci vazut live fu in 76. hai 86

Asta e ala care a furat bani de la bunica-sa sa joace la pariuri!:)))

stoichkov8
stoichkov8  •  19 Decembrie 2017, 01:32
Postat de arsenie_b pe 18 Decembrie 2017, 22:22

Cocostarcii din cuib, pardon, din ghiveci :)))))))))))))))))

rade si arsenic. ultimul lui meci vazut live fu in 76. hai 86

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close