FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu devine şef pe transferuri

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

“Mister” va fi cel care îşi va da avizul în privinţa tranzacţiilor cu jucători la echipă.

Dinamoviştii i-au acordat puteri sporite lui Cornel Dinu (59 de ani) ca să rămînă în continuare în Ştefan cel Mare. Administratorul delegat al formaţiei va avea prerogative de manager şi nici un transfer nu se va mai realiza la roş-albi fără încuvi­in­ţa­rea sa! “Eu îmi dau avizul în ceea ce priveşte transferurile. Este o intenţie mai veche a Consiliului de Administraţie şi o îmbinare între ceea ce înseamnă strategia cău­tă­torilor noştri de talente şi va­riantele ce vor fi propuse de staff-ul tehnic”, a declarat Mister pentru www.dinamovisti.ro.

Procuroru’ va coordona toţi scouterii grupării din Ştefan cel Mare şi va urmări live sugestiile de transfer ale jucătorilor propuşi fie de antrenori, fie găsiţi de el ori de diverşi agenţi FIFA cu care Dinamo colaborează. Decizia este oficială, fiind confirmată şi de Cristi Borcea pentru site-ul oficial al campioanei, www.fcdinamo.ro: “În ultima şe­dinţă a Consiliului de Admi­nis­traţie am hotărît ca domnul Cornel Dinu să se ocupe de toate trans­fe­rurile!”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  16 Aprilie 2008, 14:53

ASA ESTE CORECT!!! Un profesionist adevarat, nu unul de duzina, sa se ocupe de fotbal la Dinamo. Cornel Dinu este unul din cei mai buni profesionisti in fotbalul romanesc. In sfirsti o decizie inteleapta. De ar tine-o asa cei de la Dinamo, s-ar face si treaba. LASATI-L PE DINU SA-SI FACA TREABA SI ATUNCI VA FI BINE. BAFTA DOMNULE DINU

 •  16 Aprilie 2008, 12:52

Cel putin odata pe saptamana i se acorda "puteri sporite" lui Dinu la Dinamo. Acum ar trebui sa fie un fel de superman. Dar ce folos cand acolo e kryptonita de Turcu si Porcea.

 •  16 Aprilie 2008, 11:39

mi se pare o decizie cat se poate de corecta si de normala ! asa e cel mai bine ! un singur om sa se ocupe de transferuri si sa isi asume toata responsabilitatea pt. deciziile sale ! sunt convins k dinamo va avea numai de castigat de pe urma acestei decizii !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează