FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

Dinu Gheorghe a semnat cu Rapid: "Pînă pe 12 ianuarie vom avea 18 jucători!" » Trei fotbalişti importanţi sînt aproape de revenirea în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 20:53

Deşi se ocupă de echipă de două luni, Dinu Gheorghe a anunţat abia astăzi că a semnat cu Rapid şi că mutarea sa este oficială.

"Da, am semnat cu Rapid. Oficial sînt noul preşedinte al echipei. Cristi Pustai va fi antrenor şi sînt sigur că va salva echipa de la retrogradare.

Momentan avem nouă jucători la echipă, dar pînă luni, 12 ianuarie, vom avea 18. Sîntem în negocieri avansate cu mai mulţi fotbalişti.

Mîine mă întîlnesc cu Cristi Săpunaru. Sînt în discuţii cu Nicolae Grigore, care aşteaptă se i rezilieze contractul cu Apollon Limasol, şi sper ca şi Daniel Niculae să semneze.

Am vorbit cu Constantin Grecu şi sper ca mîine să dea un răspuns", a spus Dinu Gheroghe la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
instrumentistul
instrumentistul  •  06 Ianuarie 2015, 11:30

Cum e, să îl dai afară pe Coman și să-l aduci pe Grecu?!Coman e peste Grecu cu trei clase.

bumix
bumix  •  06 Ianuarie 2015, 11:16

de ce o fi plecat vama de la astra??? sobolani simt pericolul. niculae sa fie un nou copos?? asta nu sta numai cit sint bani

ipsilante
ipsilante  •  06 Ianuarie 2015, 09:03

Voma! Marele specialist la fotbal in 9... Daca el garanteaza ca Rapid se va salva, stie el ce sfori are de tras! Chestia este sa-i mai si iese ca pe vremea "nasului" si a lui "Corleone", cand era simplu. Cotizai grasut si ti se implineau dorintele... Nu ca acum ar fi vreo mafie cu fata mai "umana" la FRF si LPF, dar astia sint mai "dezorganizati". Singura sansa ca Rapid sa scape anul asta ar fi, sa dea faliment si sa se retraga mai multe cluburi, asa incat Rapid, desi ic retrogradata, sa "scape" din "subsol". Altfel nu are nici o sansa! Circul lui Voma umple doar lui si lui Pustai buzunarele. Stilul de p@duche pradator etalat de el

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close