FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Dinu Gheorghe: "Dacă ştiam că arbitrează Haţegan, nu mai pronosticam 1X la Braşov - Dinamo" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, ironizează prestaţia lui Dinamo la Braşov şi spune că centralul Ovidiu Haţegan a influenţat decisiv rezultatul partidei de sub Tîmpa.

"Peste două etape e Unirea - Dinamo, mă gîndesc să-l mai las acolo pe Maftei şi la acel meci pentru a le face viaţa mai grea bucureştenilor. Azi au primit un penalty eronat, au dat un gol întîmplător, nu ştiu dacă atacul lor e stelar, aşa cum se spune.

Cînd am spus că Braşovul nu ia bătaie azi, nu am luat în calcul faptul că arbitreaza Haţegan, altfel poate mi-aş fi schimbat pronosticul", a spus Dinu Gheorghe la Fanatik Show, pe Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
bazileon
bazileon  •  13 Septembrie 2010, 12:24

Scenariu: Dl. Gheorghe afla ca va arbitra Hategan (fiindca, din declaratia apoftegmatica a domniei sale, aflam ca nu stia). Pariaza o mare suma de bani (cel mai bine, toata averea sa) pe 2. Final fericit. Cat de trist este ca acest om semidokt si jovial, provenind dintr-o breasla detestata din cele mai vechi timpuri, urbi et orbi, pozeaza in fata unei prese stoopidizate in atlet al virtutii si credintei. Pentru noi vei ramane "vama" pana la sfarsit. Si dupa, daca se poate.

criselly99
criselly99  •  13 Septembrie 2010, 12:03

gazetari,mhhuuiieee gazetari...si cand spuna asta ma refer la stelisti,stiti voi :))))

cismasuciprian
cismasuciprian  •  13 Septembrie 2010, 10:39

bai da toti dinamovistii vorbiti ca niste tarani...sunteti niste distrusi si ne faceti tigani de fiecare data va transmitem ca insulta e neputinta exagerata dc nu ai vazut oile si caini nu au ce zice de noi rapid si o baga pe aia cu tigani dar sunte ti voi fraieri ca va agitati...eu nu am stres..poate sa strige tigani cat vor noi nu suntem tigani asa ca...voi le da ti apa la moara...numai rasp cand en fac tigani si o sa taca odata ca na vb singuri:)) fz rapid campioana anul asta 2010-2011.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează