FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - FC BRAŞOV 1-0

Dinu Gheorghe: "E o ruşine să cîştigi aşa cum a făcut-o azi Unirea! Aşa au luat şi titlul" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a comentat înfrîngerea echipei sale în partida cu Unirea Urziceni, scor 0-1, şi se declară dezamăgit de prestaţia brigăzii de arbitri la jocul de astăzi.

"E o ruşine să cîştigi aşa! Şi anul trecut Unirea a luat titlul al fel! Nu se poate să cîştigi în felul ăsta! Trebuiau să fie 4 cartonaşe roşii pentru noi, nu două, cîte a dat Colţescu", a spus Dinu Gheorghe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
 •  04 Mai 2010, 18:33

Unirea are cel mai corect joc.Dovada este si rezultatul obtinut in Europa.Este normal sa dai doua rosii dupa faultul la Ono si cind Semedo a scapat singur.Unirea are cele mai putine cartonase luate in campionat.Pina sa aiba sanse la titlu nimeni nu a acuzat-o.De acum toti se tem de ei si incearca prin orice mod sa nu reuseasca.HAIDETI LUPILOR!!

 •  03 Mai 2010, 12:13
Postat de pe 02 Mai 2010, 21:13

S-a vazut de la o posta ca arbitru fluiera intr-o singura directie...Arbitru a influentat decisiv rezultatul partidei...Asa a procedat urziceni si la sfarsitul campionatului trecut!

PAI DACA S-A JUKT DCAT INTR-O SG DIRECTIE ,U CE AI VREA?....UNIREA A ADUNAT 8 PCTE.IN CHAMPIONS LEAGUE SI ECHIPELE VOASTRE ERAU PENIBILE IN CUPA UEFA SA FIM SINCERI SI SA NU MAI FIM SUBIECTIVI UNII CU ALTII..

 •  03 Mai 2010, 10:31

Ba William voi vorbiti de blaturi ? Uitati-va unde ati ajuns ! Si dupa fiecare meci Penescu acuza arbitraju'cand ii ieseau meciurile cum zicea ? NU stiu Nu stiu nu cred Nu stiu

Vezi toate comentariile (42)
Comentează