FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASTRA, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu Gheorghe îi răspunde dur lui Contra: "Hoţii strigă hoţii!"

Duelul Takayuki - Boudjemaa poate stabili învingătoarea
Duelul Takayuki - Boudjemaa poate stabili învingătoarea

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 21:19

Dinu Gheorghe i-a răspuns în termeni duri lui Contra, care acuzase arbitrajele pro-giurgiuveni.

Aflate în luptă directă pentru un loc pe podium, care garantează prezenţa în Europa League la toamnă, Petrolul şi Astra au pus cuţitele pe masă. Primul care a "înţepat" a fost Cosmin Contra.

"O anumită echipă a cîştigat etapa trecută dintr-un ofsaid clar şi acum e la egalitate cu noi. În ultima vreme, marile greşeli le fac tuşierii, sper ca sîmbătă totul să fie OK din punctul ăsta de vedere", a spus "Guriţă", cu trimitere la succesul Astrei cu Rapid, 3-2, venit în prelungiri şi după un ofsaid evident nesemnalizat de asistentul vasluian Artene.

Ieri, preşedintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, i-a răspuns tranşant prin intermediul Gazetei: "Ce să spun, hoţii strigă hoţii! Aşa, şi noi putem spune că Petrolul a primit un penalty inventat în meciul cu Dinamo... Fiecare să-şi vadă de echipa lui!"

"Publicul va face şi de data asta diferenţa! Cu un stadion plin, nimeni nu ne poate învinge la Ploieşti" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

6,60 e cota oferită de stanleybet pentru un 1-1, cel mai probabil scor în partida de diseară

1,87 e cota oferită de stanleybet pentru cel puţin trei goluri marcate în meciul de la Ploieşti

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
ygvu
ygvu  •  19 Mai 2013, 15:08

Gurita fa gurita mica ca acum cu astra ai avut penalti dat degeaba si colac peste pupaza ti la ertat arbitru si pa hamza la fautul dur la stelistu ala de geraldo na mai vazut 11 m asa ca GURITA MICA

agb87
agb87  •  18 Mai 2013, 17:02

dinulet, in tur ne-au anulat un gol perfect valabil cu voi, iar de atunci Petrolul a mai fost furata in vreo 10 meciuri, in timp ce castra ta doar intr-un singur meci, parca cel cu dinamo daca nu ma insel. asa ca mai corect s-ar zice "hoti striga hoti striga hoti"!

cristian_u
cristian_u  •  18 Mai 2013, 14:41
Postat de maroc1978 pe 18 Mai 2013, 12:06

ai vazut alta faza la meciul cu dinamo cred .... ori lumina albastra dupa ilie oana te-a orbit, bornescu a sutat in axente si apoi a fost gol, hentul poate l-ai facut tu la nastere

esti pardaf...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează