FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT APLANAT

Dinu Gheorghe: ""Nu putem să rămînem într-un portar, Coman nu trebuie să mai fie tratat aşa!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Preşedintele rapidist Dinu Gheorghe a comentat discuţiile iscate pe tema portarilor formaţiei giuleştene şi conflictul pe care Dani Coman l-a avut cu fanii, ce doreau ca Bornescu să fie titular.

"Nu mi s-a părut normal ca un jucător al Rapidului să fie tratat aşa, sper că fost doar o greşeală şi să nu se repete pentru că avem nevoie de toţi jucătorii.

Nu putem să rămînem într-un portar. Nu e nici un "caz Bornescu-Coman", atunci cînd l-am adus pe Coman în vară am zis că e bine să avem portari buni, de valori egale", a zis Dinu Gheorghe la Digisport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alecombo
alecombo  •  27 Decembrie 2010, 20:40

Bv fratilor.Haideti sa-l gonim pe Dinu Gheorghe, ca sa mai stam inca un an acasa.Mai bine va duceti sa va impuscati ca ati face un bine tarii.

dinarad
dinarad  •  27 Decembrie 2010, 17:33

Pai nu sau prea vazut doi portari de valoari apropiate pentru ca asa ceva se intimpla foarte rar si este foarte greu sa realizezi asa ceva. Dar daca cei de la Rapid , mai precis Dinu Gheorghe a reusit sa realizeze acest lucru , este excelent. Cine nu ar vrea jucatori de valori apropiate sau de aceeasi valoare pe toate posturile? Cine??? Dar ca la noi la romini. Cind nu este bine , NU este bine , iar cind este bine , tot NU este bine. Forza UTA.

stefan888
stefan888  •  27 Decembrie 2010, 17:10

.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează