FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dinu Gheorghe: "Soarta echipei FC Braşov nu interesează pe nimeni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2009 00:00

Posibila trecere a lui Răzvan Lucescu la FC Timişoara, i-a amintit din nou preşedintelui executiv Dinu Gheorghe de situaţia de la Braşov. Oficialul "stegarilor" a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor, autorităţilor locale şi mediului de afaceri de sub Tâmpa.

"Nu ştiu absolut nimic despre o eventuala plecare a lui Răzvan Lucescu. Eu ştiu că este antrenorul lui FC Braşov. Atunci când va pleca Răzvan Lucescu de la FC Braşov , probabil că în afară de jucători nu ar fi regretat de cineva din Braşov.  După cum văd,  soarta acestei echipe nu interesează  pe nimeni în Braşov, indiferent că antrenor este Răzvan Lucescu sau alt tehnician” a spus Dinu Gheorghe.

Răzvan Lucescu neagă plecarea la Timişoara: "Nu am semnat nici un fel de contract cu absolut nimeni! Se încearcă destabilizarea echipei noastre”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  22 Martie 2009, 12:37

vama nare habar de steagu cati o iubesc. uitati-va pe U-tube la steagu -besiktas din "74" STEAGU u never walk alone

 •  21 Martie 2009, 22:33

dute-n mata k esti prost gramada..............suporterii ce vina au k u pui preturiile astea piperate..........asa k .......atat timp cat vei exista te vom injura numai in momentul kre vei pleca te vom aplauda.......forzza steagu

nealacalu67
nealacalu67  •  21 Martie 2009, 22:29

nasol

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close