FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Direct în pâine » Abia adus la Dinamo, Ceccarelli ar putea fi folosit în meciul cu Timișoara

Ceccarelli a fost coleg cu Mutu la Cesena, nu i-a fost și adversar în fotbalul italian
Ceccarelli a fost coleg cu Mutu la Cesena, nu i-a fost și adversar în fotbalul italian

Articol de , - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Dinamo l-a prezentat ieri pe Ceccarelli, care poate juca la Timișoara ca stoper.

Andone a tunat împotriva jocului echipei după 2-2 cu Astra, nefiind mulțumit că adversarul a fost lăsat să vină peste buturile lui Penedo.

Au fost arătați cu degetul fundașii centrali, iar pentru meciul de pe Bega, de sâmbătă, Dinamo poate schimba duoul de stoperi. Revine Nedelcearu, suspendat cu campioana, iar alături de el ar putea evolua Luca Ceccarelli.

Inițial, italianul a fost adus pentru a acoperi banda dreaptă, mai ales că Hanca a urcat în zona mediană, dar apărătorul de 33 de ani va trece în centru pentru început, unde ar putea debuta cu ACS Poli.

"Sunt foarte bun prieten cu Adi Mutu. Când am auzit de oportunitatea de a veni la Dinamo, am răspuns afirmativ imediat. Vreau ca experiența mea din Italia să aducă rezultate aici. Eu voi juca pe orice post mă va pune antrenorul. Pot juca și fundaș dreapta, și fundaș central", a comentat peninsularul de 1,83 metri ce are în parcurs, printre altele, Cesena, Bologna și Salernitana.

Vine și Gusti Călin?

Fostul jucător al Craiovei, al Stelei și al "câinilor", Augustin Călin (43 de ani), a fost prezent și el ieri la conferința de prezentare a lui Ceccarelli.

"E un prieten care ne ajută cu traducerea" a fost catalogat Gusti, care este și impresar de mai mulți ani, el fiind stabilit în Italia.

Călin a mai lucrat cu gruparea din Ștefan cel Mare și o va mai face, nefiind exclus să fie și el cooptat în staff-ul scouterilor dinamoviști.

"Luca e primul meu transfer din funcția de conducător. Cred că va fi o achiziție foarte bună. Nu a trebuit să-l conving să vină în România, ca țară, ci să-l conving să vină în Liga 1 pentru că nivelul nu mai e așa ridicat"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

"Am văzut ultimul meci al lui Dinamo şi mi-a plăcut, sper să avem rezultate bune. Am văzut calitate în fotbalul românesc, dar am observat şi o diferenţă foarte mare între echipele de la vârf şi cele din josul clasamentului"
Luca Ceccarelli, fundaș Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2016, 16:01
Postat de mariuss72 pe 01 Noiembrie 2016, 10:48

Dar linia Barcelonei ce are, domnule? :)))

Barcelona nu are linie, are marț, direct!:)))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Noiembrie 2016, 11:35
Postat de mariuss72 pe 01 Noiembrie 2016, 10:47

Lipsa crasa de profesionalism, omul asta a spus ca nu a mai jucat din kunie si ca are nevoie de ceva timp ca sa-si intre in ritm, ei il arunca direct in mocirla.

asta e si opinia mea.

mariuss72
mariuss72  •  01 Noiembrie 2016, 10:48
Postat de cpt.ahab pe 01 Noiembrie 2016, 09:45

La ce antrenor avem, poate veni intreaga linie de aparare a lui Atletico Madrid, ca tot vraiste o sa fie!

Dar linia Barcelonei ce are, domnule? :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează