FOTBAL  »  Superliga  »  IORGULESCU ŞEF LA LPF

Discursul cîştigătorului » Ce vrea să schimbe Iorgulescu în fotbalul românesc: Cupa Ligii şi şef străin la arbitri

Gino Iorgulescu este noul președinte LPF
Gino Iorgulescu este noul președinte LPF

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:38

Gino Iorgulescu a oferit primele declaraţii în calitate de preşedinte, după ce l-a învins pe Dumitru Dragomir în alegerile LPF:

" Dumitru Dragomir a făcut un sediu al Ligii, a ţinut bine salariaţii, competiţia sub control. A făcut lucruri bune. O să încercăm să îmbunătăţim ce este acum.

Voi fi un preşedinte deschis, cu care se poate lucra împreună, pentru bine fotbalului. Îmi cer scuze că în această perioadă nu prea am răspuns la telefoane şi n-am făcut declaraţii, am fost în teritoriu pentru a convinge oamenii să mă voteze.

Eu cunosc foarte multă lume în politic. Sper ca politicul să ne ajute. Încercăm să-i ţinem aproape pentru că fără politic nu putem ajuta sportul. Acum mulţi ani Victor Ponta era cu mine la  FC Naţional. E un om de calitate, normal că se bucură pentru mine.

CITEŞTE OPINIA LUI CĂTĂLIN TOLONTAN: Mitică nu crede în lacrimi

Presiunea era pe domnul Dragomir, eu am făcut fotbal de performanţă şi am mai pierdut meciuri".

Despre sistemul competiţional din Liga 1 şi cea vrea să schimbe: "Cu 16 echipe ar fi cel mai bune, mai ales că vrem să reînfiinţăm Cupa Ligii. Vrem să atragem şi fonduri europene. Am putea face ceva pe modelul Collina la CCA. Să discutăm cu Federaţia pentru a pune un şef din străinătate la arbitri".

"Săptămînal va fi o conferinţă de presă unde vom discuta despre problemele din fotbalul nostru"
Gino Iorgulescu, preşedinte LPF

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (126)
marius2005
marius2005  •  22 Ianuarie 2014, 17:10
Postat de carol_k pe 14 Noiembrie 2013, 21:49

La ce dracului le mai trebuie Cupa Ligii nu stiu dar banuiesc....O sursa excelenta de a blatui niste meciuri pentru pariuri.Ma miram sa vina Gino cu o chestie serioasa,profesionista.Sa tot copiem de la altii.Pai noi avem o raspandire a fotbalului ca in Anglia ? La ce bun sa mai fie un posibil Corona-Sageata si in Cupa Ligii ? Nu mi-ajung doua in campionat ? E clar.Pariati pe surprize in Cupa Ligii !!! Altfel nu-i invatam minte pe mafiotii astia.

nu dle creaza o competitie si ptr maidanezi ca ei nu joaca in Europa si cand joaca nu au loc de pescari si bucatari !!!

marius2005
marius2005  •  22 Ianuarie 2014, 17:06
Postat de virtual_ pe 14 Noiembrie 2013, 22:55

Ştiţi de ce susţinătorii FC RUŞINII ROMÂNIEI golaveraj 2-9 în UCL sunt împotriva Cupei Ligii ? La sf. anilor 90 s-a mai ţinut o astfel de competiţie, sub acelaşi nume...a fost acolo un meci steaua - DINAMO 0-8 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bai maidanezule cupa ligii e buna ptr caini ca mai jucati si voi in competitii bineinteles interne ca in Europa nu e loc de pescari bucatari postasi si etc

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Noiembrie 2013, 04:16

Gino se potriveste la liga precum nuca-n perete. El e un mafiot mai mare decat Dragomir, dar are doua mari calitati: are ochi la jucatori si la antrenori. De aceea el e bun de presedinte de club, nu de liga. Am scapat de dracul si am dat de tac'su :))

Vezi toate comentariile (126)
Comentează
Close