FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Disperat după imagine: Marica își cumpără like-uri!

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 00:00

Ciprian nu scrie doar despre cariera lui ori numai despre fotbal. În ultima vreme, se referă la toate subiectele ”fierbinți”, de la legea antifumat la tragedia din Colectiv.

Marica nu-și face cunoscute opiniile doar atunci cînd e solicitat de televiziuni, cum procedează majoritatea fotbaliștilor. Ciprian postează frecvent pe Facebook. Și se referă aproape la orice subiect, nu numai la fotbal. A oferit des detalii despre stadiul în care se găsea recuperarea, în perioada în care era accidentat.

Apoi a trecut la subiecte din afara fotbalului. A provocat o dezbatere legată de legea antifumat, alta în legătură cu atentatele teroriste. A abordat și protestele din centrul Bucureștiului, care au urmat tragediei din clubul Colectiv. Plus mesaje transmise sportivilor români care obțin rezultate importante.

Cele mai multe mesaje sînt sponsorizate, adică fotbalistul plătește o sumă pentru ca postul lui să fie văzut de cît mai multe persoane. Cu un buget de 2 lei pe zi, te poți adresa spre o marjă între 320 și 840 de oameni. Ca să ajungi la peste 100.000 de oameni, pînă la 270.000, costă mult mai mult: 15.000 de lei!

Suma nu e foarte mare pentru nivelul financiar al lui Marica. Atacantul de 30 de ani i-a povestit lui Becali că mai cîștigă bani și din alte surse decît salariile obținute în fotbal. "Are 60.000 de euro lunar numai din chirii", a dezvăluit patronul Stelei.

399.078de persoane sînt abonate la contul lui Marica de facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
fangigi
fangigi  •  17 Ianuarie 2016, 20:50

Poate sa aiba milioane de like-uri pe retelele alea d3 *** ramane! Si pe Iliescu in 90 l-au votat 85% din romani dar tot un bolsevic demagog a ramas!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  17 Ianuarie 2016, 20:35
Postat de gametable08 pe 17 Ianuarie 2016, 14:01

Acest ''parvenit ''are cv de nu are niciun jucator de la dinamo ,voi transferati parveniti:)) daca venea la dinamo il pupai si in fund desi a jucat acolo nu s-ar mai intoarce nici pentru bani,mai bine joaca gratis la Steaua :)) cum sa joci la *** de dinamo iti ratezi cariera

si ce ma joaca cvul?

para.para
para.para  •  17 Ianuarie 2016, 14:41

Cainele moare de drum lung si ghesepeul de grija altora. Oare ca va apucati si voi de scris stiri sportive?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează