FOTBAL  »  Superliga  »  COMENTARIU

Distrugătorul unui mit

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2008 00:00

Am spus încă din 2003, cînd a devenit acţionar majoritar, că Gigi Becali va distruge Steaua şi asta se întîmplă. "A obţinut performanţe", mi-ar replica unii. Ce performanţe? A cucerit cumva vreo cupă europeană? A trecut măcar de faza grupelor Ligii? Şi cîte titluri are? Două? Nu înseamnă nimic!

"A investit mult", ar striga alţi adepţi ai curentului becalist. Corect, însă pentru fiecare ban plătit de el steliştii au plătit înzecit! Jucătorii sînt puşi cu spatele la zid la fiecare greşeală, antrenorii umiliţi constant, fani numiţi "vagabonzi". Iar imaginea Stelei... S-a şters cu ea pe jos. Nu mai există! Ceea ce observă ziariştii străini e doar o mică, foarte mică parte a realităţii. Dar avea dreptate reporterul Le Monde: 

"Toate crucile şi donaţiile nu spală păcatele!". Acest individ nu trebuie să ajungă vreodată preşedintele ţării. Într-o zi, s-ar considera patronul românilor şi, în clipe de furie, ar da afară 22 de milioane de oameni.

PS. Lăcătuş are o vină. Aceea că a acceptat să lucreze cu Becali. Ştia dinainte, la fel ca şi Hagi, că va fi sunat pe bancă sau că i se vor trimite bileţele. Şi că va fi făcut bucăţi în momentele grele. Putea să-l refuze. Toţi l-ar putea boicota! Dumitru Dragomir afirmă: "Eu aş fi fost deştept, l-aş fi ascultat pe Gigi şi i-aş fi înlocuit la pauză pe Arthuro şi pe Semedo". Dar nimeni nu e atît de "deştept" ca preşedintele Ligii.

PS 2. Ce a cîştigat Becali la Steaua? Fără Steaua, ar fi fost un uriaaaaş ZERO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (234)
 •  24 Octombrie 2008, 22:27

nea gigi nu intelege ca trebuie doar sa bage bani si sa nu se mai bage peste antrenoroi asta daca era mai tanar intra si in teren si mai si antrena pe deasupra oricum doar bani are caracter bun simt nu s-au invatat pe camp cu oile forta steaua forta NEAGA vino la prima echipa ca ATACANT

 •  24 Octombrie 2008, 22:27

BV TIE PT ARTICOL PACAT CA NU ARE NICI O TREABA DACA DAI BANI SI DONEZI MAI INCHIDE OCHII SI DUMNEZEU DAR EL FACE PREA MULTE PACATE SI CAND IL VA LOVI VAI DE CAPUL LUI DUMNEZEU E SUS SI NU DOARME DOAR MOTAIE IN LEGATURA CU FOTBALUL E PRAF NU ARE NICI O TREABA STI VB AIA PE BANII MEI FAC CE VREAU PACAT CA SUNTEM CEI MAI MULTI SUPORTERI DIN TARA CARE TIN CU STEAUA DAR CU ASEMENEA OM MAI BINE LIPSA NU MAI CITESC ZIARELE NU MA MAI UIT LA MECIURI PACAT ATAT CAT E BECALI AKOLO NU MA MAI INTERESEAZA

 •  24 Octombrie 2008, 21:43

Un articol de exceptie, felicitari. Ai tot respectul meu si probabil a oricariu om cu un dram de creier din tara asta.. pacat ca oamenii care pot face ceva in privinta asta nu se implica.

Vezi toate comentariile (234)
Comentează