FOTBAL  »  Superliga  »  PERSONAJELE DESPRE CARE AVRAM ŞI ŢERBEA VORBEAU CODAT

DNA a aflat cine sînt cei doi Gyuri: un antrenor de futsal şi un dirijor

Kacso Endre, antrenor City'Us Tg. Mureş
Kacso Endre, antrenor City'Us Tg. Mureş

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 21:10

Kacso Endre, antrenor City'Us Tg. Mureş, şi Stelian Stoica, dirijorul Ansamblului folcloric Jidvei (foto jos), au transportat vinul oferit de Ţerbea lui Vasile Avram, pentru nunta fiului, arbitrul Marius Avram


Pe 18.09, ora 8:29, Sorin Ţerbea le telefonează lui Stoica şi Endre, care se aflau deja în Bucureşti pentru a-i livra lui Vasile Avram vinul destinat nunţii. Omul de afaceri se asigură că "maşina e întreagă" şi cei doi au ajuns cu bine în Capitală.

Gyuri, prestaţie din prietenie la nunta lui Marius Avram
"Acuma trebuie să ne întîlnim cu Gyuri", răspunde Stoica, iar procurorii notează că cei doi consideră în mod greşit că apelativul putea fi folosit şi pentru Vasile Avram. Ţerbea le explică însă: "Hî... Nu. Voi sînteţi Gyuri!", după care un rîs general încheie convorbirea.
Stoica şi ansamblul său au întreţinut atmosfera chiar la nunta lui Marius Avram, dirijorul declarînd în faţa procurorilor DNA că nu a primit onorariu pentru prestaţie. "L-am cunoscut pe Sorin Ţerbea la o nuntă la hotelul President, am făcut un contract de 20.000 de euro pentru zece luni, în care Ansamblul urma să susţină zece reprezentaţii. M-a împrumutat şi cu 3.000 de euro, ca persoană fizică. Nu am primit onorariu la nunta lui Marius Avram"


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
spivak
spivak  •  01 Noiembrie 2011, 11:05

Mamă, ce corupţie! Vin, dansuri populare! Mafie, ce mai!...

florentinf
florentinf  •  01 Noiembrie 2011, 10:18

Ce patetic, sa te folosesti de antrenorul echipei tale de futsal ca sa dai vinul! Apropo, echipa aia are un proiect de HCL de 3,22 milioane de lei din bani publici prin mila pedelistului Florea. Cine spune ca e criza, daca se vrea sa se pompeze bani in afacerile amicilor din si de pe langa partid?Si cum poti sa sponsorizezi afacerea cuiva care ia deja bani publici de la primarie, prin Salubriserv?

mond
mond  •  01 Noiembrie 2011, 08:33

Despre sampanii nu prea poti afla daca s-au platit sau nu pt.ca "finul" Borcea a avut grija "sa-i asigure" si soferului un trai decent la Miami . Maine -poimaine vom descoperi ca nici pe bucatareasa nu te poti baza in gasirea unor raspunsuri .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează