FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TG. MUREŞ 2-0

Doar 2.000 de fani au susţinut Steaua la Ploieşti » S-a plictisit şi provincia:)

Ploieştenii n-au mai umplut stadionul
Ploieştenii n-au mai umplut stadionul

Articol de - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 01:43

Steaua n-a mai atras toată Prahova, ca la meciurile cu U Cluj şi cu Astra. Aseară au fost doar 2.000 de oameni la jocul roş-albaştrilor


Steaua a jucat în faţa celei mai reduse asistenţe de cînd a început sezonul tocmai la ultimul ei meci în exil. Un joc cu Tîrgu Mureş a strîns numai 2.000 de oameni pe stadionul Astra. Iar trupa lui MM Stoica şi a lui Ronny Levy s-a simţit chiar ca în deplasare, fiindcă ardelenii au avut o galerie organizată, cam 300 de oameni cu tobe şi cu cîntece.

Roş-albaştrii n-au mai adus ultraşi la Ploieşti, doar suporteri moderaţi, nu o galerie adevărată. Steliştii din tribune au venit relaxaţi, mai mult ca să le mulţumească jucătorilor şi antrenorilor pentru calificarea contra lui ŢSKA Sofia. Mai ales pe Levy l-au aplaudat şi i-au scandat numele. L-au ignorat pe fostul lor căpitan Ghionea şi au reacţionat doar la ocazii ale "militarilor" şi la decizii ale lui Colţescu pe care fanii le credeau dubioase. Adică aplauze sau huiduieli.


5.000 de spectatori a strîns Steaua la Ploieşti pentru fiecare dintre partidele cu U Cluj şi cu Astra, precedentele disputate pe stadionul Astra

Cruyff: "Nu ne interesează Europa!"
Preşedintele lui AEK Larnaca, olandezul Jordy Cruyff, spune că echipa sa nu se va axa pe meciurile din Europa league. "Jucătorii noştri trebuie să fie fericiţi că au ajuns aici, ce să le mai cerem în plus?! Ne vom lupta, dar am obţinut deja ceea ce ne doream. Tot ceea ce vom face de acum înainte va fi un bonus!", a spus fiul lui Johan Cruyff. Larnaca le-a eliminat în preliminariile Europa League pe Flora din Malta, pe Mlada Bolesav din Cehia şi pe Rosenborg din Norvegia.

ADVERSARI
Schalke, adică Raul
Adversară a Stelei în grupele Europa League, Schalke a învins cu 1-0 în ultima etapă a campionatului german. Unicul gol al întîlnirii contra lui 'Gladbach i-a aparţinut spanionului Raul. Marica a intrat în ultimele cinci minute, iar Schalke este pe poziţia secundă în Bundesliga, după patru etape. Sîmbătă, Maccabi Haifa a făcut doar 2-2 pe teren propriu cu Petah Tikva. În această seară, AEK Larnaca va întîlni APOEL Nicosia.

Gazeta de duminică
Nicoliţă, record după record
Bănel Nicoliţă mai are nevoie de doar opt meciuri în cupele europene pentru a-l egala pe Marius Lăcătuş în topul all-time. Gazeta de duminică a prezentat cum e posibil acest lucru: Steaua să ajungă în primăvara europeană în acest sezon, iar Bănel să evolueze în toate partidele. În acest moment, Lăcătuş are 72 de prezenţe europene. Într-o analiză publicată tot în Gazeta de duminică. Steaua e prima în topul partidelor din Europa din 2003 pînă în prezent, strîngînd 88 de meciuri, cît Rapid şi Dinamo la un loc!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
valentin.10
valentin.10  •  29 August 2011, 13:08

Daca taceai tot prost ra maneai mai BALAURE. La ce ora si cu ce echipa ?Lumea de obicei merge la munca retardatule

blondu50
blondu50  •  29 August 2011, 12:41

sa fie sa le du muitzaaa la comunisti!!

alpin
alpin  •  29 August 2011, 12:34

S-au dus vremurile cand erau adusi militari in termen sa umple stadionul din cimitir!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează