FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Doar aşa vin transferurile! Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească Steaua: "Sigur vom mai face cîteva mutări tari"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 11:54

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că roş-albaştrii au cîştigat un portar la meciul din Giuleşti. Oficialul echipei din Ghencea spune că Steaua se va califica sigur în turul 3 din Champions League. 

"În ultimul meci Cojocaru mi-a demonstrat că este un portar de valoare şi că ne putem să ne bazăm oricînd pe el. Sincer, în toate partidele de pînă acum nu am văzut să avem lipsuri pe posturi.

Ne-am ridicat mereu la valoarea cunoscută. Am avut emoţii la Drammen pentru că nu ştiam la ce să mă aştept. Dar acum nu cred că vom mai avea, vom cîştiga la o diferenţă confortabilă.

Dacă vom intra în grupele Champions League, sigur vom mai face cîteva transferuri tari. Se cam ştiu echipele care se vor bate la titlu. Cred că surpriza acestui campionat va fi U Cluj. ", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
madskills
madskills  •  22 Iulie 2014, 10:15
Postat de valiza.epo pe 21 Iulie 2014, 15:34

Nu inteleg de ce va plangeti?! Uite, Rapid si Dinamo au intrat in insolventa pentru ca nu si-au platit datoriile. Steaua are datorii foarte mari la... Gigi Becali. Vrei sa nu le plateasca si sa intre in insolventa?!?

Numai din ultimele 2 sezoane si s-au platit datoriile catre cioban, stai linistit. Dar ce logica e asta? Vreau sa particip in formula 1 dar am doar o dacie. Daca reusesc sa castig "cursa" imi iau o masina de formula 1. Cam asa se traduce asta. Anul asta nu-l mai ai pe Chiriches, partea dreapta e varza, ai doar 3 fundasi centrali de meserie in lot, dintre care unul e accidentat (Gardos), la mijloc ti-au plecat ambii inchizatori si nu ai niciun atacant de careu de meserie in lot. Cum sa zici ca Steaua nu are nevoie de intariri? :) Dar na, decat sa se imbogateasca iar Gigi mai bine nu mai intram in grupe

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  21 Iulie 2014, 16:26

"Dacă vom intra în grupele Champions League, sigur vom mai face cîteva transferuri tari" corect 100% , vor mai transfera cativa jucatori de la steaua prin arabia

the_champions
the_champions  •  21 Iulie 2014, 15:55
Postat de valiza.epo pe 21 Iulie 2014, 15:34

Nu inteleg de ce va plangeti?! Uite, Rapid si Dinamo au intrat in insolventa pentru ca nu si-au platit datoriile. Steaua are datorii foarte mari la... Gigi Becali. Vrei sa nu le plateasca si sa intre in insolventa?!?

Vrei sa iasa Jiji din puscarie in patru scanduri ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează