FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doar fanii îl vor pe Maicon! » Brazilianul e susţinut din peluză, nu şi din lojă

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 21:29

Vîrful de 22 de ani a adus victoria Stelei cu Oţelul, însă are şanse infime să continue şi de la vară în Ghencea, Becali blocînd transferul definitiv

Maicon vrea la Steaua, dar Steaua nu-l vrea pe Maicon. Atacantul împrumutat de la Volin Luţk mai are la dispoziţie o lună de zile pentru a-l convinge pe Gigi Becali să rămînă şi sezonul viitor la echipă.

Deşi a marcat golul victoriei cu Oţelul, după o lovitură de cap plasată, sud-americanul nu a scăpat la final de criticile patronului. "El are doar execuţii, în rest nu are forţă şi nici viteză. Păi, dacă erau Surdu şi cu Bilaşco pe teren, băteam cu 5-0! Nu-l cumpăr pe Maicon, nu m-a convins că merită să dau 800.000 de euro pentru a-l lua definitiv!", a anunţat Becali.

I-a convins pe ultraşi
Într-un sondaj efectuat ieri pe gsp.ro, la întrebarea: "Îl vrei pe Maicon şi din vară la Steaua?", 76% dintre cei aproape 5.000 de votanţi spun că Maicon ar fi o achiziţie utilă pentru Steaua şi din vară. La finalul partidei, atacantul "carioca" a fost lăudat şi de antrenorul Sorin Cîrţu. "Golul lui este o execuţie de atacant adevărat. Loveşte mingea de unde vine, balonul se duce perfect peste portar! Am vorbit cu el, l-am încurajat, însă vom vedea ce va fi din vară, ce strategie va adopta şi clubul!", a mărturisit tehnicianul de 55 de ani.

Jumătate de ocazie, un gol!
Conform monitorizării italienilor de la DSP, Maicon nu şi-a schimbat mult evoluţia faţă de precedenta sa prezenţă pe teren în Liga 1, în meciul cu Poli Timişoara. Brazilianul nu a avut nici un dribling reuşit din două încercări, a jucat doar 14 mingi şi a avut 8 pase reuşite. În afara golului înscris în minutul 25, Maicon a mai reuşit să trimită încă o dată mingea spre poarta gălăţenilor, tot cu capul. Practic, din două situaţii pe care le-a avut în careul advers, Maicon a marcat un gol.

E tată de la 18 ani
Maicon i-a surprins pe colegii săi din Ghencea prin faptul că este un fotbalist "prea cuminte". "Îl vedem venind la stadion şi apoi ştim că merge acasă, unde îl aşteaptă iubita lui. Nu ne-a întrebat niciodată unde sînt cluburile în Bucureşti, mai mult merge la mall la cumpărături sau la masă!", povestesc aceştia. Un lucru inedit despre Maicon este faptul că a devenit tată imediat după ce a împlinit 18 ani. El are o fiică de 4 ani, Evelyn, care e în Brazilia. Ei îi dedică atacantul fiecare reuşită a sa, atunci cînd îşi sărută tatuajul de pe antebraţ.


"Maicon mai are timp să confirme. Dacă va continua să dea goluri, cu siguranţă va rămîne la echipă şi din vară. Totul depinde de el!"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua

Sondaj gsp.ro

Îl vrei pe Maicon şi din vară la Steaua?
Da: 76% - 3.731 de voturi
Nu: 24% - 1.125 de voturi
Total voturi: 4.856 voturi

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (7)
accidutzu3
accidutzu3  •  16 Aprilie 2011, 23:42

Maicon este un fotbalist adevarat, un atacant tehnic, cu anticipatie si stapanire de sine. In meciurile in care a jucat a dovedit o tehnica deosebita, lovind mingea foarte bine "din prima" sau controland-o perfect. De astfel de jucatori tehnici si cerebrali are nevoie Steaua (daca ar fi venit si Junior Moraes ar fi fost perfect).

fireman25
fireman25  •  15 Aprilie 2011, 22:15

daca va ramane cu siguranta va ajuta mult echipa

aethist
aethist  •  15 Aprilie 2011, 20:53

Felicitari Maicon ! Sper ca o sa ramana la Steaua .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează