FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doar unu mai investeşte » Nicolae Badea e singurul care a băgat bani grei la Dinamo

Negoiță a preluat acțiunile lui Borcea în august, dar de atunci a ajuns la cuțite cu Badea
Negoiță a preluat acțiunile lui Borcea în august, dar de atunci a ajuns la cuțite cu Badea

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 22:37

În ultimele două luni, Nicolae Badea a băgat 500.000 de euro la club, reprezentînd salarii şi datoriile către ANAF, în timp ce Negoiţă a scos din buzunar de trei ori mai puţin.

Ionuţ Negoiţă a cerut să fie lăsat să conducă singur Dinamo şi, cum nu i s-a îndeplinit dorinţa, s-a decis să nu mai bage nici un cent. Cel mai nou dintre acţionari le-a transmis celor din club că va mai contribui, din cînd în cînd, doar la fondul de salarii.

Ieri, Nicolae Badea a achitat din buzunar, la fel ca şi în decembrie, 170.000 de euro către ANAF, reprezentînd rata lunară pe care Dinamo o are către bugetul de stat. Preşedintele CA al roş-albilor a achitat integral şi costul turneului de pregătire din Poiana Braşov, adică 22.000 de euro.

Cu banii aduşi pentru plata jucătorilor luna trecută, Badea a ajuns la 500.000 de euro investiţi în Ştefan cel Mare numai în ultima vreme, în timp ce Negoiţă nu a mai oferit nici un cent la club din decembrie, cînd a contribuit la plata salariilor fotbaliştilor şi angajaţilor cu 150.000 de euro!

Săvulescu aşteaptă negocierile
Momentan, Dragoş Săvulescu este în continuare acţionar la Dinamo cu un procent de 30%. Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă trebuie să-şi exercite dreptul de preemţiune privind cumpărarea acţiunilor sale pînă la jumătatea lui februarie. Preşedintele CA a anunţat deja că va cumpăra partea care i se cuvine de la Săvulescu, mai exact 18%.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
florinch
florinch  •  16 Ianuarie 2013, 15:00
Postat de eucutine pe 15 Ianuarie 2013, 09:49

Te-a trimis TeLeaga in misiune sa-i faci spalaturi anale...cu limba? Auzi, sa bage teleaga 3 mil...hahahahhaha. Pai suma asta nu a bagat-o din '98, de cand a venit la club, ca daca o facea, clubul nu ajungea aici. Pai, daca in 15 ani, Dinamo a vandut vagoane de jucatori, unii vanduti de 2-3 ori, bani din dreputi TV au venit (si nu putini pt nivelul asta), bani din sponsorizari au venit, la nivel de actionariat a fost mereu forfota (au fost si 10 la un moment dat), investitii in infrastructura canci (ceva spoieli ale firmei tuciuriului mic de statura...si baza saftica, abia anul trecut), si atunci cum de Dinamo e campioana la datorii? Ia raspunde in fata clasei, supus al lui Teleaga!

Gandeste-te cat costa o echipa daca 310 000 este partea lui Negoita pentru plata salariilor pe Decembrie,asta fiind la salariile de acum,adica mici,de la Dinamo.Pe an inseamna 6 552 000 de euro. Oare care era suma lunara numai pentru salarii cand jucatorii aveau contracte de 4-500 000 pe an? Plus cantonamentele,numai asta din Poiana Brasov costa 22 000.Mai intrebi unde sunt banii? Sigur s-au facut mari greseli de management (oare stii ce-i aia?),unde oare nu s-au facut,insa daca-i tot injuram pe actualii investitori riscam ca intr-un viitor nu prea indepartat sa plece si astia si atunci se vor inchide portile si gata! Poti intelege asta?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Ianuarie 2013, 14:25

Asta a si vrut Kermit. Sa ajunga singurul actionar. Altminteri, era normal sa achite el datoria la ANAF, ca doar el a facut-o! Negoita procedeaza corect, nelasandu-se jumulit. Cu Badea la pupitru nu avem stadion, nu avem echipa, n-am reusit mai nimic in Europa in ultimii ani, in schimb avem datorii. Si pe administratorul delegat Naibastiecefacepelaclubinafaracadadingura.Ce mai e de zis?

jalemare
jalemare  •  15 Ianuarie 2013, 10:56

sa inteleg ca tocmai il dau afara pe neghinita?! :)) pai badea i-a lasat sportivi pe toti fostii actionari, cum credeau ei ca pleaca de la borcanul cu miere?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close