FOTBAL  »  Superliga  »  AFACEREA "VALIZA"

Doboş: "N-aş fi primit bani de la Becali"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

Preşedintele lui "U" Cluj susţine că nu are nici o implicare în scandalul banilor de la Gigi Becali şi că toată acestă anchetă este o mare confuzie: "Totul este o mare confuzie, acei bani nu aveau cum să fie pentru jucătorii noştri. Dacă Gigi ar fi vrut să ne stimuleze, aş fi refuzat imediat. Nu aş fi primit niciodată bani de la dînsul. Înainte de partida cu CFR nu am făcut decît să le transmit jucătorilor să dea totul pe teren în faţa rivalei noastre şi nimic mai mult.

Cu toate acestea, nu înţeleg de ce Goga nu mi-a spus de la început că l-a contactat Becali. În privinţa lui Gigel Coman, nu îl pot acuza de nimic, era suspendat şi putea să îşi petreacă seara împreună cu cine dorea el. Şi eu mă mai întîlnesc cu alţi preşedinţi de cluburi, dar nu înseamnă ca facem blaturi"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (42)
 •  18 Mai 2008, 17:33

CuFuRe CeFuRa titlul de campionana a hotilor cu un paskani la timona care si-a facut mana excrocand terenuri in Bucuresti (vezi esplanada si zoo) striga in gura mare ca e greu sa furi (pardon: "castigi") cand nu poti altfel. Si pe hotii astia nu-i ancheteaza nimeni de la DNA?

 •  10 Mai 2008, 08:15

"Echipa Boavista Porto, la care evoluează în prezent şi foştii jucători din Liga I Ze Kalanga (ex-Dinamo) şi Carlos (ex-Steaua), a fost retrogradată de autorităţile portugheze în liga secundă ca urmare a implicării clubului în acte de corupţie în timpul sezonului 2003-2004". Stirea este de astazi ! Dar la noi nu se aplica, pentru ca Mircea Sandu este sclavul lui Becali !

 •  09 Mai 2008, 22:17

PINOCHIO,VEZI CA AI SI ASA NASUL CAM MARE,TOT TU DECLARAI LUNI CA ACCEPTI O STIMULARE FINANCIARA DIN GHENCEA ASA CA.....HAI PA,LA MATINEU !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează