FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Dodel” inspiră milă » Patru cazuri în care comisiile n-au ignorat gesturile golăneşti din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 15:22

Cristi Tănase a scuipat spre fanii Stelei la pauza meciului cu Viitorul, scor 4-1, însă comisiile nu au luat atitudine după gestul căpitanului campioanei, deşi în alte cazuri i-au sancţionat dur pe vinovaţi.
În ultimii 4-5 ani s-a întîmplat aproape în fiecare sezon ca un fotbalist sau antrenor să calce strîmb, aşa cum s-a petrecut şi cu Tănase.

Click aici pentru VIDEO!

Ei au fost însă suspendaţi după ce fie au fost eliminaţi de arbitru, cazul lui Marius Constantin, chiar la un meci pe Ghencea, fie de observator sau chiar în urma unei sesizări primite de Comisia de Disciplină.

Citeşte numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor toate detaliile despre cazul Dodel!

Marius Niculae
Urziceni - Dinamo 2-1 (24 mai 2009)
Conducerea Urziceniului a făcut memoriu, solicitînd ca Niculae să fie suspendat pentru gesturi obscene făcute spre fanii gazdelor! Acesta le-a arătat degetul mijlociu în momentul în care a fost schimbat, în minutul 79. A fost judecat şi sancţionat exclusiv pe baza probei video.
DECIZIE: 2 etape suspendare, 7.000 lei amendă

Cristian Săpunaru
FC Braşov - Rapid 1-1 (16 mai 2010)
Pe toată durata meciului, Săpunaru a fost apostrofat din tribună, iar el a reacţionat făcînd gesturi vulgare. A fost văzut de către observatorul partidei, care a notat în raport incidentul.
DECIZIE: 1 etapă suspendare, 6.000 lei amendă

Marius Şumudică
Chiajna - Steaua 0-1 (10 noiembrie 2014)
Galeria Stelei a început să scandeze mesaje rasiste la adresa Rapidului, echipa favorită a tehnicianului gazdelor. Şumudică a luat foc, a reacţionat şi apoi le-a arătat semne obscene ultraşilor oaspeţi. Şumudică n-a fost eliminat, dar a ajuns la judecata Comisiei.
DECIZIE: 1 etapă suspendare, 5.670 lei amendă

Marius Constantin
Steaua - FC Braşov 2-0 (22 noiembrie 2014)
Jocul era oprit, în momentul în care fanii de la Tribuna 1 au început să îl înjure. Constantin le-a arătat degetul mijlociu suporterilor, iar arbitrul George Găman a observat şi l-a eliminat.
DECIZIE: 3 etape suspendare, 3.000 lei amendă

Pentru fani există lege
Tănase n-a păţit nimic fiindcă a scuipat spectatorii, însă acum două runde, la un meci de Liga 1, un spectator a fost amendat fiindcă a recurs la un gest asemănător. La partida CSMS Iaşi - Astra 1-0, forţele de ordine au identificat un suporter care a săvîrşit acte şi gesturi obscene la adresa jucătorilor, iar Jandarmeria a luat decizia să-l amendeze. "S-a aplicat sancţiunea cu amendă contravenţională în valoare de 150 lei, conform art.20, din Legea 4/2008", se anunţă chiar pe site-ul LPF.

Tot în Gazeta Digitală ai alte articole excelente de parcurs:

Liga 1 se schimbă! Ghid complet » Cum va arăta campionatul românesc din vară: 7 modificări importante

Steaua e protejată de Ligă în scandalul Dodel, în care căpitanul roş-albaştrilor a scuipat suporterii!

Clasament surprinzător al celor mai buni dribleri din Ghencea după plecarea lui Sînmărtean » În cine stă fantezia Stelei

Maxim e uimit de felul în care cluburile în insolvenţă tratează fotbaliştii din L1: "E absurd să păcăleşti jucătorii!"


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Martie 2015, 13:11

"Gesturi" ca asta al lui dodel vezi zilnic la meciuri in Romania. Parerea mea ca se exagereaza deja cu mediatizarea asta prosteasca. Repet, ca asta, sunt in fiecare etapa. Dar nu ii baga nimeni in seama. Si pe vremea cand mergeam la meciuri pe stadionul "Steaua" (adica pana anul trecut) erau mereu fotbalisti (adversari de obicei) care scuipau in directia suporterilor. Ba de cateva ori au facut asta si stelistii. Si nu s-a mai scris in ziare....Mai bine ati face un articol in care sa aratati cat de jos este nivelul "cetatenilor" care merg la tribune, noroc ca acum "am scapat de huliganii din galerie care nu mai vin la meciuri"

andreicagogu
andreicagogu  •  26 Martie 2015, 22:47
Postat de manty_one pe 26 Martie 2015, 15:42

Dar impotriva lui Pancu,care a avut o atitudine cum rar vezi pe terenurile de fotbal de la sfarsitul meciului Steaua-rapid,ce masuri s-au luat? ZERO,nicio comisie nu s-a sesizat,chiar daca existau probe video clare ca lumina zilei,inclusiv declaratiile razboinice(jignitoare) din interviul luat, celebrului bettiv@@n in direct!!

ASTA ESTE PRIETENE ! DACA VREA MUSCHI LUI IOPANITOAIA AJUNGI PE RUG, DACA NU ESTI LACRIMA CRISTI; DAR INDIVIDULUI ORI CATE ARGUMENTE I-AI ADUCE, DACA NU VREA MUSCHII LUI, NU-I LOC DE ALTA VARIANTA !ESTI DEMN DE TOATA MILA DOMNULE ADONIS, ALIAS IOANITOAIA, ALIAS ALAIN DELON IN MIZERIE! CAND ESTE VORBA DE TINE , NU VREAU SA VORBESC ALTFEL, PENTRU CA ESTI ABJECT IN IDEI.

davi7
davi7  •  26 Martie 2015, 21:22

Fiecare om are o limita si se exagereaza cu mediatizarea unui fleac de parca am trai intr-o tara de gentlemani si Tanase e exceptia. E vai de fwndul nostru.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează