FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi dintr-un foc într-o zi! » Apariţie surpriză în cantonamentul lui Dinamo, alături de Dandea

Dandea, 550.000 de euro cotă pe transfermarkt.de, a fost dorit și de Concordia Chiajna, dar olteanul a ales Dinamo, deși, financiar, nu era o diferență prea mare // FOTO: fcdinamo.ro
Dandea, 550.000 de euro cotă pe transfermarkt.de, a fost dorit și de Concordia Chiajna, dar olteanul a ales Dinamo, deși, financiar, nu era o diferență prea mare // FOTO: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 22:27

Dinamo a făcut ieri primul transfer pe 2013, aducînd un fundaş liber de contract. Surpriza s-a produs aseară, cînd în Poiană a ajuns şi Ropotan, pe care ”cîinii” speră să-l rezolve zilele viitoare. În plan mai e şi Neacşa, de la Severin.

"Cîinii" au mutat, în premieră pe 2013, pe piaţa de transferuri: l-au achiziţionat pe Alexandru Dandea, care tocmai azi va împlini 25 de ani, cînd va efectua primul antrenament sub comanda lui Cornel Ţălnar. Aceasta a fost la prînz, spre seară Dinamo s-a mai ales cu un alt fotbalist, tocmai Adrian Ropotan, 26 de ani, despre care Gazeta a scris că este dorit înapoi în Ştefan cel Mare.

Fostul jucător al lui Dinamo Moscova, acum liber de contract, a ajuns azi-noapte în Poiană şi se va antrena cu roş-albii. Bucureştenii i-au pregătit contractul să-l iscălească, Ropo mai aşteaptă două răspunsuri de afară.

Dandea a semnat ieri din postura de jucător liber de contract, după ce-a încheiat conturile cu CS Severin, la care a fost integralist în toamnă în cele 16 meciuri bifate. A efectuat vizita medicală, aseară era aşteptat în Poiană, iar azi la antrenament, pentru a recupera pregătirile.

"După prima jumătate de an în prima divizie, să semnez cu Dinamo e o performanţă! Extraordinar! Vreau să vorbesc puţin acum, să arăt pe teren cine sînt, cînd mi se va ivi ocazia", a comentat Dandea. Momentan, are patru concurenţi: titularii Luchin şi Grigore, aflat pe picior de plecare, apoi Scutaru, dar şi pe tînărul Ioniţă, promovat de la Dinamo II.

Dandea ar putea fi urmat la Dinamo de un alt coleg de la Severin, Alex Neacşa, 21 de ani, închizător, postul căutat de bucureşteni.

Grigore aşteaptă China
Dragoş Grigore, 26 de ani, are bagajele făcute pentru a pleca în curînd în China. Două formaţii de acolo, printre care şi Tianjin Teda, îl curtează pe apărător, doar că sumele oferite, 300.000 de euro pînă acum, cea mai mare, nu i-au mulţumit pe roş-albi, care au cerut asiaticilor să pluseze serios. Colegii se aşteaptă ca Dragoş să părăsească "haita" în curînd, mai ales că şi chinezii îi oferă un salariu ultraconsistent, de 25.000 de euro pe lună, faţă de 6.000 de euro cît îi dau dinamoviştii..

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (44)
mtsstm
mtsstm  •  23 Ianuarie 2013, 19:01
Postat de flaviulucianr pe 23 Ianuarie 2013, 13:13

toti au inceput de jos, de la echipe mici....si faptul ca Turnu Severin a promovat cu el, chiar la primul sezon al lui la turnu Severin si cu el titular la 23 - 24 de ani, spune ceva... daca urmareai evolutiile lui la Turnu Severin, imi dadeai dreptatea, era cel mai sigur fundas de la Severin in interventii si se distingea de departe, el cu inca vreo 2 colegi, de restul jucatorilor..daca nu stiai, de exemplu si Chiriches a pornit de jos..pe ce loc a fost cu Pandurii si totusi este un fundas foarte valoros si a progresat foarte mult la Steaua, ajungand cel mai bun din tara..asa va fi si cu Alexandru Dandea in maxim 1 an va fi cel mai bun fundas de la Dinamo si va ajunge si la echipa national

Imi place sa cunosc astfel de stelisti ca tine, decenti si cu o buna cultura a sportului; din pacate sunt mult prea putini, devina fiind si intreaga societate romanesca in ansamblu in care nu se promoveaza deloc astfel de atitudini civilizate, promovandu-se obsesiv opusul; felicitari si la mai mare!

dog_one
dog_one  •  23 Ianuarie 2013, 18:08

VOM REVENI PE PRIMUL LOC F. REPEDE! DACA VINE SI BORCEA LA ANUL SUNTEM CAMPIONI DETASATI. FORZA DINAMO

gonta
gonta  •  23 Ianuarie 2013, 16:54

sami bag eu ..... ce naiba luam ,Liga 2 hai ca Dinamo se alatura la vara

Vezi toate comentariile (44)
Comentează