FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi jucători de la Dinamo pot ajunge în Liga 1 » Nu intră în planurile lui Andone

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 09:49

Ionuț Șerban, 21 de ani, și Patrick Petre, 19 ani, sunt doi dintre jucătorii pe care Ioan Andone nu va conta în partea a doua a sezonului.

Astfel, Dinamo ar vrea să-i împrumute, potrivit informațiilor GSP.RO, la Pandurii, acolo unde antrenor este Flavius Stoican.

Petre a bifat 10 prezențe în tricoul lui Dinamo, dar a strâns doar 295 de minute. Mijlocașul a marcat două goluri, ambele în Cupa României, contra lui Dinamo II.

Șerban a strâns doar 254 de minute în 6 meciuri în sezonul de toamnă, având un gol și 3 pase decisive în 54 de partide în tricoul roș-albilor. Mijlocașul are 3 ani și jumătate de când a venit în Ștefan cel Mare, dar Dinamo nu-l poate vinde.

Conform înțelegerii inițiale cu Vasile Șiman, în cazul unui transfer, "câinii" trebuie să plătească un milion de euro fostului patron al Sportului. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1491235654250286
Alexandru Moise  •  17 Ianuarie 2017, 02:15

Inca n ati inteles ca pentru ei (patronii) este o afacere. Vor sa scoata bani doar pentru ca sunt patroni la dINAMO sau Steaua. Fotbal de ***...cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Ianuarie 2017, 15:28
Postat de rulment pe 15 Ianuarie 2017, 13:40

petre nu o sa ajunga niciodata macar la valoare lu tac-su, iar la Dinamo nu se poate impune in fata lui Hanca sau a unui transfer cu experienta daca vom aduce ceva. Asa ca un imprumut ar fi benefic, eu pe Serban l-as da si definitiv, la ala nu mai ai ce sa-i faci, e pierdut in mediocritate.

Hanca nu joacă pe stânga....

khal_37
khal_37  •  15 Ianuarie 2017, 14:53
Postat de khal_37 pe 15 Ianuarie 2017, 14:53

Dinamo se îndreaptă cu paşi siguri către titlu. Către titlul de campioană a transferurilor fictive. Asta nu ar fi nimic însă, clubul din Ştefan cel Mare nu are concurent nici în lupta pentru trofeul „Săraci, dar ridicoli”. Saga tratativelor purtate pentru aducerea lui Cernat rămâne un model de amatorism. Sau de cacealma pe care o miroase şi primul venit la masa de joc. Iar aşa-zisele discuţii pentru transferul lui Sânmărtean seamănă a piesă de teatru de amatori, cu scenariu scris de un copil netalentat. Cum, necum, observaţi că era vorba de achiziţii care urmau să întinerească lotul!

Cotropiţi de amintiri, riscăm să uităm de unde am plecat. La sublima campanie de transferuri a lui Dinamo. Râdeţi? Nu e nimic de râs. Zâmbiţi? Zâmbiţi, dar nu pierdeţi concentrarea. Aşadar, în 1970, acum 47 de ani, Dinamo transfera în Franţa, la una dintre grupările importante ale campionatului Hexagonului de atunci, Nîmes. Astăzi, Dinamo s-ar bucura dacă ar reuşi să-l vândă pe Vali Lazăr în Qatar, la celebra de acum Al Sailiya, acolo unde Lazăr, unul dintre oamenii cei mai buni ai lui Dinamo ediţie 2016, ar fi coleg cu Dragoş Grigore, alt fost vajnic dinamovist. Aşa cum ne-au obişnuit negustorii de la Rin, este de aşteptat ca în contul clubului să intre o sumă spectaculoasă, cifrată pe la câteva sute de mii de euro!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează