FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi stelişti vor absenta din cantonamentul naţionalei » Răduţ şi Bilaşco salvaţi

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2011 00:00

Steaua şi Răzvan Lucescu au negociat pentru cantonamentul din 3-9 februarie, selecţionerul acceptînd să renunţe la doi jucători pentru a-i permite lui Lăcătuş să omogenizeze echipa

Steaua şi echipa naţională au ajuns la un acord în privinţa prezenţei jucătorilor din Ghencea la acţiunea primei reprezentative de la începutul lui februarie, cînd au fost stabilite ministagiul şi două partide de verificare în Cipru.

Gardoş şi Tănase, piesele de bază
Pe lista lui Răzvan Lucescu se aflau nu mai puţin de 5 jucători din Ghencea:
Tătăruşanu, Gardoş, Tănase, Răduţ şi Bilaşco, cel de-al şaselea, Bogdan Stancu, plecînd între timp la Galata. Lăcătuş a protestat, considerînd că dacă rămîne fără toţi timp de o săptămînă, îşi dă peste cap întreg al doilea cantonament, ratînd 4 dintre cele mai importante amicale. În aceste condiţii, Lucescu junior s-a repliat, insistînd ca doar doi dintre ei să vină de la început pînă la final: Gardoş şi Tănase. Steaua a fost de acord, astfel că aceştia vor pleca pe 2 februarie din stagiul din Antalya. În cazul lui Tătăruşanu,e posibil ca Răzvan Lucescu să-l cheme direct la cele două amicale, din 8 şi 9 februarie.

Bilaşco şi Răduţ rămîn
Steaua a avut de cîştigat din aceste "negocieri". Aproape sigur, Bilaşco şi Răduţ nu vor mai merge deloc la "naţională", Lăcătuş dorind în mod expres ca pe aceştia doi să-i aibă la toate amicalele ca să-i integreze în noul sistem pe care îl gîndeşte: 4-3-3.

4 amicale ale Stelei vor pierde Gardoş şi Tănase: Dinamo Zagreb (3 februarie), Lech Poznan (6 februarie), FC Koper (8 februarie) şi Steaua Roşie Belgrad (10 februarie)

Primii 3 stelişti în top
Cei 3 jucători pentru care a insistat Lucescu sînt exact cei mai buni stelişti în acest sezon, conform notelor GSP.

Jucător                  Media GSP
1. Tătăruşanu         6,71
2. Tănase               6,39
3. Gardoş               6,20

Gigi merge în cantonament
Patronul stelist va merge astăzi în cantonamentul echipei din Antalya. El ar putea fi prezent şi la primul amical al Stelei, cu nemţii de la Hoffenheim II. "Dau 10.000 de euro pentru un charter şi mă duc la echipă! Dacă nu-l vindeam pe Stancu nu mă duceam, dar acum vreau să fiu lîngă echipă! E şi Cristi Borcea acolo, mă întîlnesc cu el!", a spus Gigi Becali.

"N-am păcălit Steaua!"
Marian Iancu spune că este interesat să-l readucă pe Iasmin Latovlevici pe Bega. "Nu am păcălit Steaua la transferuri. Cea mai bună dovadă este că dacă cei din Ghencea vor, atunci îl cumpăr pe Latovlevici înapoi!". Steaua a transferat în ultimii ani 5 jucători de la Poli, care s-au accidentat grav, plătind pentru ei 5 milioane de euro.


Inbox:
- Steliştii au avut ieri cel mai mult timp liber de cînd au ajuns în Antalya. Un singur antrenament au făcut, dimineaţă.
- Arlauskis a vizitat-o pe Steaua la hotel miercuri seară. Portarul lituanian, acum la Rubin Kazan, a fost coleg la Unirea cu şase dintre fotbaliştii din Ghencea şi i-a avut şefi pe MM şi pe Narcis Răducan.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
okeanos
okeanos  •  21 Ianuarie 2011, 13:48

Si unde-i vina lui Radut ca Lacatus il tine pe bara? Poate ca are valoare reala! OK, cu Bilasco e ceva dubios, atatea varfuri autentice nu sunt chemate, dar poate are interese personale si asta!

dora
dora  •  21 Ianuarie 2011, 09:18

radut la nationala!? ce naiba a facut asta tot turul de campionat sa merite convocarea!? bilasco a facut si ala figuratie cam toata toamna...

stefan888
stefan888  •  21 Ianuarie 2011, 01:45

.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează