FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Dolha nu s-a înţeles cu Porumboiu: "Doar cei care au fost acolo ştiu ce s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 30 iunie 2012 10:59

Emilian Dolha s-a despărţit de Vaslui după doar o săptămînă. Portarul a explicat pentru GSP.ro de ce s-a ajuns la situaţia să plece de la echipa lui Porumboiu, deşi patronul moldovenilor se declara încîntat de transfer

"Ce s-a întîmplat acolo ştiu doar jucătorii şi cei care au fost acolo. Poate ei caută alt gen de portar. Sînt fericit că m-am antrenat alături de fotbalişti valoroşi, un antrenor de portar bun.

Sînt bucuros că i-am cunoscut îndeaproape pe băieţi. Le doresc baftă, formează un grup bun, sper să realizeze tot ce şi-au propus în sezonul ce urmează. Nu cred ca are cineva ceva să-mi reproşeze în zilele pe care le-am petrecut in Austria cu Vaslui", a spus Dolha.

N-a rezistat decît o săptămînă: Dolha, dat afară de Porumboiu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
roversio
roversio  •  30 Iunie 2012, 21:03

Intra pe TransferMarket.ro pentru a afla in premiera pentru Romania ce echipa din Elvetia il doreste pe Adrian Mutu, ce jucator a cumparat Montpellier imediat dupa vanzarea lui Giroud la Arsenal, la ce echipa va juca croatul Mladen Petric din sezonul viitor, care este primul transfer al lui Zenit St Petersburg in aceasta vara + o multime de alte stiri exclusive din lumea transferurilor!

t0ni
t0ni  •  30 Iunie 2012, 17:06

Merita respect totusi acest fotbalist, nu a fost sa fie nu a fost si totusi a ramas fairplay ce e mai rar pe la noi din pacate...succes baiete!

catzulinho
catzulinho  •  30 Iunie 2012, 15:27

Si eu ma intreb ce manevra incredibil de absurda s-ar fii putut facut daca el a stat doar o saptamana, adica nu e nici un portar de 15 ani si nici nu e de o nationalitate indepartata...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează