FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dolha rămîne stăpînul mănuşilor în Ştefan cel Mare » Ema pînă în 2013

Dolha a mai avut oferte din Polonia şi din Grecia, însă a ales să rămînă în Bucureşti pentru a fi alături de soţie şi de fiica sa, Sara Maria, în vîrstă de 3 ani Foto: Raed Krishan
Dolha a mai avut oferte din Polonia şi din Grecia, însă a ales să rămînă în Bucureşti pentru a fi alături de soţie şi de fiica sa, Sara Maria, în vîrstă de 3 ani Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 19:49

Nicolae Badea l-a convins pe goalkeeper-ul de 31 de ani să accepte prelungirea contractului pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul

Ultima problemă, aceea a portarilor, a fost rezolvată de conducere. Mai exact de Nicolae Badea, care s-a deplasat marţi în cantonamentul de la Săftica pentru a-l convinge pe Emilian Dolha să nu plece din Ştefan cel Mare.

Săptămîna trecută, fotbalistul de 31 de ani declinase oferta de prelungire a acordului pe motiv că îşi doreşte un acord pe cel puţin două sezoane. Dorinţa i-a fost împlinită de către şefi, care i-au pus pe masă noile acte valabile pînă în iunie 2013, cu opţiune de prelungire pe încă un an, dar pe un salariu lunar de 10.000 de euro, cu 5.000 de euro mai mic decît în prezent. Ema a fost de acord, urmînd să semneze zilele acestea.

Dolha încă mai are de primit 20.000 de euro, reprezentînd restanţe pe lunile noiembrie şi decembrie, sumă pe care oficialii clubului au promis că i-o vor achita zilele următoare.


106 minute a bifat Dolha în cele opt partide amicale din Antalya, el fiind mai mereu accidentat la tendonul lui Achile

10 meciuri a jucat Dolha în acest sezon pentru Dinamo, în Liga 1 Bergenbier

Curcă la Urziceni!
În retur, concurenţii lui Emilian Dolha pentru postul de portar vor fi Cristi Bălgrădean (22 de ani) şi Kristijan Naumovski (22 de ani). Al patrulea goalkeeper din lotul "cîinilor", George Curcă, a fost cedat sub formă de împrumut pînă la finalul sezonului la Unirea Urziceni. Pe toată această perioadă, Dinamo îi va suporta salariul portarului de 29 de ani, în valoare de 5.000 de euro lunar. Un alt fost dinamovist, atacantul Adrian Mihalcea, ultima oară la Astra, a ajuns şi el la o înţelegere cu gruparea din Bărăgan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  26 Februarie 2011, 13:27

Daca nu Dolha atunci cine ?

boeru_cornel
boeru_cornel  •  24 Februarie 2011, 11:40

..nu stiu cum a ajuns Dinamo sa "stea" in Dolha ! Este un portar mediocru, fricos, de linia portii, deficitar la degajari, lent si labil....sa nu ne lasam inselati de unele reflexe, se numeste portar , nu ? Cred ca trebuia sa i se dea credit total lui Belgradean care compenseaza toate deficientele lui Dolha ! ...are nevoie de jocuri si va deveni un mare portar !

edinho14
edinho14  •  24 Februarie 2011, 11:11

Bv sper sa fii mai sigur akm intre buturi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează