FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dolha va fi titular pe bani puţini

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Dolha a primit promisiunea şefilor că rămîne numărul 1 în poarta "cîinilor" după ce a acceptat diminuarea salarială

Emilian Dolha este din nou în graţiile şefilor, deşi la finalul turului fusese anunţat că poate pleca la orice echipă care achită 100.000 de euro. De ce e iar privit cu ochi buni? Pentru că a acceptat să-i fie diminuat salariul de la 180.000 de euro la 126.000.

Şefii spun că au fost impresionaţi şi de discuţia pe care au avut-o cu goalkeeper-ul de 30 de ani înainte ca el să-şi dea acordul pentru reducerea contractului: "Ne-a zis că este dinamovist şi că nu vrea să plece. Ne-a demonstrat că este devotat clubului. Aşa că ne vom baza pe el în continuare, este numărul unu. Să nu uităm că ne-a scos în multe partide, chiar dacă a mai şi greşit".

Surse din club susţin însă că Ema ar putea pleca dacă pînă pe 31 ianuarie va sosi o ofertă convenabilă pentru el şi pentru Dinamo.

În cantonamentul din Poiana Braşov, Dolha şi Cr. Munteanu încearcă să-l convingă pe Ţălnar că merită să fie titulari

Ce face Matache?
Săptămîna trecută, Florin Matache (27 de ani) a anunţat clar că nu va mai accepta să fie rezervă. "M-am săturat să fiu eternă speranţă. Oricine vine aici apără, nu mai pot răbda să fiu bătaia de joc a unora. Dacă nu evoluez mai mult, o să-mi bat eu joc de mine şi nu voi mai veni la antrenamente!". În declaraţiile oficiale, cei din staff-ul tehnic au anunţat că toţi trei portarii au şanse egale la titularizare, stagiile de pregătire urmînd a fi hotărîtoare pentru stabilirea celui ce va prinde primul "11" la startul returului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează