FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dorin Rotariu, primul interviu în roșu și albastru: „Am venit să fiu campion, vreau să revin la națională!” + mesajul transmis suporterilor

Dorin Rotariu / Captură FCSB TV
Dorin Rotariu / Captură FCSB TV

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 11:59 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 12:47

Dorin Rotariu (28 de ani), ultima achiziție a vicecampioanei FCSB, a oferit primul interviu de la înregimentarea în formația roș-albastră. Ex-dinamovistul a vorbit despre situația sa fizică și obiectivele pe care și le-a setat la clubul care i-a întins o mână de ajutor într-un moment delicat al carierei. 

„Am fost primit foarte bine. Sper să câștigăm următorul meci (n.r. - cu FC Voluntari, duminică), asta este prioritatea, și sper să facem și o partidă bună, pe lângă obținerea celor trei puncte.

Mă simt bine, am avut o săptămână bună, în care m-am pregătit, sunt gata. La ce nivel sunt? O să văd la meci (n.r. - râde). Eu sunt 100% și mă pregătesc pentru a fi la capacitate maximă la meci. (...) M-am pregătit la Timișoara cu ASU Poli și sunt la un nivel bun, zic eu”, a declarat Rotariu. 

Cât de importantă e mutarea anunțată de Becali: fotbalistul crucial din ultimii 3 ani iese din primul „11”
FCSB
Cât de importantă e mutarea anunțată de Becali: fotbalistul crucial din ultimii 3 ani iese din primul „11”

Dorin Rotariu: „Îmi doresc să fiu campion și să revin la echipa națională”

Rotariu a transmis un mesaj pentru suflarea roș-albastră: 

„Lumea să se aștepte să ajut echipa, sper să fac acest lucru cât mai bine. Mesajul meu pentru suporteri? O să dau totul și o să ajut echipa să câștige. 

(...) Fotbalul românesc mi-a lăsat o impresie bună. Îmi doresc să fiu campion în România, de asta am și venit, și să revin la echipa națională”, a afirmat Roti, în interviul acordat platformei FCSB TV

Nu este pentru prima oară, nu e un lucru nou că am primit ofertă de la Steaua. Pot să zic că în fiecare perioadă de transferuri au fost conversații, propuneri. Am considerat că acum este cel mai bun moment, fiindcă îmi doresc să fiu la echipa națională și să fiu campion.

- Dorin Rotariu

Dorin Rotariu scoate din joc nume grele la FCSB

Gigi Becali spune că și-a cules informațiile necesare și a decis în privința lui Dorin Rotariu. Fostul dinamovist va juca titular, nu atacant central, cum spunea inițial, ci extremă dreapta. 

„Rotariu va fi titular! Cum e, cum nu e, va juca titular. Voi credeți că trebuie să-l văd? Oamenii s-au interesat de el și au zis că e antrenat. Că nici nu se așteptau să se prezinte așa de bine”, a zis Becali. 

Cum Rotariu va juca în dreapta, Miculescu va mai prinde echipa doar pe parcurs, venind de pe bancă, în timp ce Tavi Popescu ar putea fi folosit ca inter, poziție pe care a mai jucat. Aproape sigur, cei doi prieteni vor deveni rezerve la FCSB. 

Nici locul lui Băluță nu mai e sigur, el va deveni a doua opțiune ca atacant, acolo unde titular va fi tot golgheterul Compagno. 

VIDEO Gigi Becali, declarații de la palat: „Nu se pune problema să plece vreun jucător acum. Vreau Liga Campionilor!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Dorin Rotariu, avertizat de fostul jucător de la FCSB: „Să se impună repede!”

Alin Stoica a numit fotbalistul de la FCSB pe care-l apreciază în mod deosebit: „Ar fi bine să facă pasul în Occident”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
marin8
marin8  •  18 Octombrie 2023, 20:03

dorine, valoare ai, slava Domnului, doar un pic de incredere in tine iti mai trebuie, succes!!

bunicu
bunicu  •  18 Octombrie 2023, 18:37

Vai de mama ta nici la primul meci nu vei termina în teren ,LA LAUDA MARE SĂ NU MERGI CU SACUL ,imediat vei fi umilit de patron cum procedează și cu ceilalți dar toți țin la banii lui Becali.Fotbal de doamne ajută.

dinamo100
dinamo100  •  18 Octombrie 2023, 13:33

Pot sa dau in scris: D. Rotariu nu va convinge la FCSB. Va fi un fel de Baluta2.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează