FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Dorinel intră în silenzio stampa: "Protestez pentru că am fost acuzat pe nedrept"

Dorinel Munteanu a intrat în silenzio stampa
Dorinel Munteanu a intrat în silenzio stampa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 15:53

Dorinel Munteanu s-a arătat deranjat de speculaţiile de non-combat apărute în presă după meciul pierdut de Oţelul în faţa Stelei, scor 1-2, motiv pentru care a anunţat că nu va mai intra în dialog cu reprezentanţii mass-media pînă la finalul campionatului.

Este modul meu de a protesta faţă de tot ceea ce s-a scris. Sînt foarte dezamăgit de tot ceea s-a întîmplat după meciul cu Steaua, de tot ceeea ce s-a scris şi ce s-a spus. Nu a fost absolut nimic necurat, cu o victorie în faţa Stelei intram serios în lupta pentru titlu. Eu îi trag la răspundere pe jucători din punct de vedere al randamentului pe care l-au dat pe teren. Dacă cineva ştie de lucruri necurate, să-mi aducă dovada pe masă şi poate acel jucător nu va mai juca fotbal niciodată, dar să se vorbească şi să se scrie cu argumente, nu după ureche. Se aruncă foarte uşor cu noroi în jucători, în antrenori şi toţi aceştia suferă”, a declarat Dorinel Munteanu.

Antrenorul Oţelului a comentat şi decizia de a-i chema pe jucători la antrenament în prima zi de Paşti, deşi îi anunţase cu o zi înainte că vor avea liber.

Obiectivul nostru este să prindem o cupă europeană şi pentru asta le-am cerut jucătorilor să facă anumite sacrificii. Trebuie să lăsăm totul deoparte, să ne preocupe pe toţi doar îndeplinirea acestui obiectiv. De aceea, toate cele 8 meciuri rămase sînt decisive pentru noi”, a completat Munteanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gigelpopescu
gigelpopescu  •  18 Aprilie 2012, 19:46
Postat de alexsss pe 18 Aprilie 2012, 17:34

defapt urmeaza sa faca niste "prajituri" groase , asa pe final ..si asa ca nu mai au legatura cu titlu..

bai oierilor luati-va caprele si mergeti la pascut ca oricum ar fi voi tot ofticati ramaneti.Steluta oricum nu va lua campionatul.Ha ha ha muriti de oftica!!

alpin
alpin  •  18 Aprilie 2012, 19:17

Are nevoie de timp ca sa numere banii primiti de la Gigi Becali!!!

putregaiu
putregaiu  •  18 Aprilie 2012, 18:28

Pacat ca ai manjit cariera de fotbalist ce ai avut-o in spate Dolarele! Ca antrenor cam multe suspiciuni la adresa echipelor ce le-ai condus.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează